Home > Agenda > Pana pe 29 decembrie îți poți lua “biletul de tren- pentru Revelionul Beck-™sperience

Pana pe 29 decembrie îți poți lua “biletul de tren- pentru Revelionul Beck-™sperience

Miercuri, 29 decembrie, este ultima zi în care te poți înscrie în cursa pentru invitați la cea mai tare petrecere din noaptea de Revelion: Beck’sperience Train! Petrecerea care va spune NU convenționalului, va porni distracția în noaptea dintre ani din gara din Cluj-Napoca, avându-i la bord pe Åžuie Paparude, Grimus și 4 dintre cei mai cool DJ: Gojira, Limun, Leo și Marika.

Ce trebuie sa faci? Introdu codul unic de pe orice ambalaj Beck’s participant la promoție pe site-ul www.becks.ro. Dacă vrei să vii cu toată gașca, convinge-ți prietenii să facă același lucru până pe 29 decembrie.

După ce ți-ai luat biletul pentru petrecerea de Revelion, Beck’s te așteapă cu două ore înainte de miezul nopții pe peronul Beck’sperience din gara din Cluj. Vino pregătit pentru a intra în 2011 în unul dintre cele 11 vagoane gata pentru 5 ore de distracție maximă!

Beck’s, berea germană numărul 1 în lume, este o marcă puternic asociată cu spiritul liber și inovator, cu distracția ți dinamismul tinerilor. Beck’sperience Train are toate ingredientele unei super petreceri pentru toți cei care spun nu compromisului când vine vorba de distracție.

 

Articole asemanatoare
Beck-™sperience pune muzica pe șine!

Loading...

Comenteaza acest articol

Pana pe 29 decembrie îți poți lua “biletul de tren- pentru Revelionul Beck-™sperience

by realitatea   1 min
0