Home > Agenda > Panică! Conacul de 14 mil. € al lui George Clooney, inundat din nou de Tamisa

Panică! Conacul de 14 mil. € al lui George Clooney, inundat din nou de Tamisa

George Clooney
Luxosul conac pe care actorul George Clooney o deține în Marea Britanie a fost inundat din nou de Tamisa, din cauza furtunii Dennis.  Imagini aeriene cu proprietarea din Berkshire a cuplului George și Amal Clooney au apărut ieri pe Daily Mail. Se pare că pagubele sunt destul de mari, dar totuși inundațiile nu au afectat decât grădinile, nu și clădirile de pe proprietate.

Estimată la aproximativ 14 milioane de euro, această proprietate are marile avantaje de a fi aproape de Londra și, totodată, de a asigura celor doi soți posibilitatea de a se bucura de intimitate, departe de priviri și aparate foto indiscrete.

Apele Tamisei s-au revărsat acoperind terenul de tenis al starului de la Hollywood, terasa casei sale de vară și o mare parte a gazonului. Vila, monument istoric cu o valoare arhitectonică deosebită din secolul al XVII-lea, a mai fost lovită de inundații și în 2016.

George Clooney a fost văzut în aceste zile în La Palma (Insulele Canare) împreună cu soția sa, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, și gemenii lor, Ella și Alexander, de doi ani. Actorul filmează un nou film, un proiect nou și ambițios pentru Netflix, în care va regiza și va juca, „Good Morning, Midnight” Acesta habar nu avea că, în paralel , luxoasa lui casă din Londra era devastată de furtuna Dennis, care mătură Marea Britanie.

George Clooney a achiziționat casa în septembrie 2014, la doar câteva săptămâni după ce nunta lui cu Amal, care a avut loc la Veneția.

Articole asemanatoare
George Clooney
Amal și George Clooney le oferă fanilor șansa să ia masa cu ei, în Italia. Cu o condiție!
meghan markle
Meghan Markle și Prințul Harry, escapadă secretă acasă la George Clooney, în Italia
Kylie Jenner
Forbes a publicat clasamentul celor mai bine plătite vedete din lume. Prezențe neașteptate în top 10
Amal Alamuddin
Amal Alamuddin, dezvăluiri despre mariajul cu George Clooney

Comenteaza acest articol

Panică! Conacul de 14 mil. € al lui George Clooney, inundat din nou de Tamisa

by Andreea Damian   1 min
0