Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Panică! Conacul de 14 mil. € al lui George Clooney, inundat din nou de Tamisa

Luxosul conac pe care actorul George Clooney o deține în Marea Britanie a fost inundat din nou de Tamisa, din cauza furtunii Dennis.  Imagini aeriene cu proprietarea din Berkshire a cuplului George și Amal Clooney au apărut ieri pe Daily Mail. Se pare că pagubele sunt destul de mari, dar totuși inundațiile nu au afectat decât grădinile, nu și clădirile de pe proprietate.

Estimată la aproximativ 14 milioane de euro, această proprietate are marile avantaje de a fi aproape de Londra și, totodată, de a asigura celor doi soți posibilitatea de a se bucura de intimitate, departe de priviri și aparate foto indiscrete.

Apele Tamisei s-au revărsat acoperind terenul de tenis al starului de la Hollywood, terasa casei sale de vară și o mare parte a gazonului. Vila, monument istoric cu o valoare arhitectonică deosebită din secolul al XVII-lea, a mai fost lovită de inundații și în 2016.

George Clooney a fost văzut în aceste zile în La Palma (Insulele Canare) împreună cu soția sa, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, și gemenii lor, Ella și Alexander, de doi ani. Actorul filmează un nou film, un proiect nou și ambițios pentru Netflix, în care va regiza și va juca, „Good Morning, Midnight” Acesta habar nu avea că, în paralel , luxoasa lui casă din Londra era devastată de furtuna Dennis, care mătură Marea Britanie.

George Clooney a achiziționat casa în septembrie 2014, la doar câteva săptămâni după ce nunta lui cu Amal, care a avut loc la Veneția.

ARTICOLE SIMILARE

PRESEDINTELE s-a despartit!

Sărbătoritul zilei de 5 mai

realitatea

Anda Adam s-a apucat de noi afaceri

Tabu Tabu

Institutul Pantone a ales două culori pentru anul 2021

Andreea Damian

După ce a pierdut o avere în 2018, Victoria Beckham face un anunț important despre imperiul ei de modă

Andreea Damian

Marea Mediterană ⎪ Sculpturile subacvatice de la Cannes

Ciocîrlan

Scrie un comentariu