Home > Lifestyle > Panică la Casa Regală! Avionul în care se aflau Prințul Harry și Meghan Markle a fost lovit de fulger

Panică la Casa Regală! Avionul în care se aflau Prințul Harry și Meghan Markle a fost lovit de fulger

Meghan Markle

Momente de panică pentru Meghan Markle și Prințul Harry. Cei doi au fost implicați, luna trecută, într-un incident care i-ar fi putut costa viața. Detaliile au fost scoase la iveală, ieri, de cotidianul Daily Mail.

Se pare că avionul de 40 de milioane de lire sterline în care se afla cuplul princiar a fost lovit de un fulger. Ducii de Sussex zburau spre Amderdam cu un aparat de zbor Dassault Falcon 7X când au fost loviți de fulger cu o putere de 30 de milioane de volţi.

Fulgerul a atins nasul aeronavei, foarte aproape de echipamentul de navigație, şi au fost necesare reparaţii serioase. Din fericire, aeronava care îi avea la bord pe Prințul Harry și pe soția acestuia a aterizat în siguranță pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. Avionul privat de lux a fost apoi ţinut la sol timp de 9 zile.

Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns la destinaţie în siguranţă, doar speriaţi de cele întâmplate. La întoarcerea în Marea Britanie, un avion asemănător a fost trimis pentru ei, din Suedia. Costurile pentru călătorii au fost estimate la 50.000 de euro.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle a intrat în concediu de maternitate
Casa Regală
Casa Regală publică un ghid de bune practici pentru a combate abuzul pe social media
meghan markle
Meghan Markle și Prințul Harry au confirmat sexul bebelușului
meghan markle
Meghan Markle arată ca o regină pentru Beyonce și Jay-Z

Comenteaza acest articol

Panică la Casa Regală! Avionul în care se aflau Prințul Harry și Meghan Markle a fost lovit de fulger

by Andreea Damian   1 min
0