Tabu
Image default
FASHION

Pantofii mei din piele scârțâie, ce ar trebui să fac?

Pantofii tăi din piele fac un zgomot neplăcut când mergi? Iată sfaturile noastre pentru a rezolva această problemă.

Nimic mai neplăcut decât o pereche de pantofi din piele care scârțâie la cel mai mic pas! Acest mic zgomot neplăcut (pentru tine și pentru alții) poate fi cauzat de doi factori: umiditate și aer.

Într-adevăr: o pereche de pantofi din piele care au suferit după ploaie poate începe să scârțâie peste noapte. Același lucru dacă s-a infiltrat aer între căptușeala pantofului tău din piele și talpă: dintr-o chestiune de presiune, scârțâie!

Trucul cu pudra de talc

Dacă pantofii tăi din piele sunt umezi (pentru că ai călcat din greșeală într-o băltoacă, de exemplu), scoate-le tălpile și aplică cu generozitate pudră de talc în interior, mai ales între talpă și pantof, și lângă călcâi.

Lăsați să se odihnească câteva minute înainte de a înlocui talpa. Talcul absoarbe și reduce umezeala.

Ulei pe zonele de frecare

Nu simți că pantofii tăi din piele sunt umezi? Deci scârțâiturile pot fi cauzate doar de frecare. Pentru a rezolva această problemă, este necesar să ungi ușor pielea: pentru aceasta, utilizează un ulei special (cumpărat dintr-un magazin de bricolaj, deoarece această substanță este de obicei folosită în mecanică), îndepărtează tălpile pantofilor și aplică uleiul în zonele de frecare: între talpă și pantof și lângă călcâi.

Vaselină sub talpă

Ultima posibilitate de a depăși acest scârțâit foarte enervant: vaselina. Această substanță foarte grasă lubrifiază pielea și previne zgomotele de frecare: aveți grijă, însă, să puneți sub fiecare talpă doar o cantitate foarte mica, ca să nu alunecați.

ARTICOLE SIMILARE

Sore, cu chipul plin de acnee! Nici machiajul nu o mai ajuta

A apărut reclama la Diet Pepsi cu David Beckham şi Sofia Vergara

realitatea

Ioana Mihai la V for Vintage!

realitatea

Culori primare in Elle Mexic

realitatea

Tom Ford, editor la Vogue-ul frantuzesc?

realitatea

Niciodată nu este TOO LATE

realitatea

Scrie un comentariu