Tabu
HobbySlider

Parcul IOR sub zapada – fotografii Cristiana Apostol

Desi incurca traficul si-asa aglomerat din Bucuresti, iarna este foarte fotogenica. Acest lucru este demonstrat de Cristiana Apostol si fotografiile sale nocturne din parcul IOR.

Despre Cristiana

Arta Cristinei te va purta spre cele mai indepartate taramuri ascunse in sufletul tau, nedescoperite pana in punctul in care iei contact pentru prima data cu fotografiile acesteia: spre taramuri inzapezite ori cufundate in soare, spre taramuri inundate ori aride. Orice taram fotografiat spune o poveste, povestea unui suflet, surprinsa cu atata dedicare si pasiune prin obiectivul unui aparat de fotografiat. Lumea capata o alta nuanta. Perfectiunea devine posibila.

Fotografia in care Cristina se specializeaza de cativa ani este cea subacvatica, in scop artistic, “tocmai pentru ca este o provocare”, dupa cum tocmai aceasta o spune. Fotografia subacvatica inglobeaza farmecul si ineditul lumii de sub ape, iar pe cat de spectaculoase sunt fotografiile, pe atat de greu e procedeul ce duce, in cele din urma, la rezultatul finit. De la stabilizarea aparatului si pana la iluminarea cadrului, tehnica este una destul de complicata, in spatele careia se afla ani de exercitiu. Daca intr-un studio foto comunicarea cu modelul este una cat se poate usoara, in apa lucrurile se schimba: totul trebuie prestabilit, iar odata inceputa sesiunea foto totul se reduce la mima, intuitie si multa atentie. Linistea dainuie in ape. Daca privim fotografiile Cristinei, putem spune fara sa gresim: nimic nu este greu cand iubesti ceea ce faci!

Foto: Cristiana Apostol

Vezi si:

http://www.tabu.ro/fotografie-cristiana-apostol-calatorie-in-albastru/

http://www.tabu.ro/fotografie-cristiana-apostol-suflet-vechi-3/

http://www.tabu.ro/fotografie-cristiana-apostol-despre-utilitate/

ARTICOLE SIMILARE

Maestrul Florin Piersic, operat de urgență. Cum se simte marele actor

Andreea Damian

Ce trebuie sa stii atunci cand tii dieta

realitatea

Bermudele din denim, garanția noului stil de vară

Andreea Damian

Compoziția unică a laptelui matern poate ajuta bebelușii să își regleze ritmul circadian

Andreea Damian

Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle

Andreea Damian

Irinel Columbeanu şi Monica, din nou un cuplu?

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu