Tabu
CULTURE Slider

Parcul tematic Super Nintendo World din Japonia va oferi brățări inteligente cu tematică Mario

Super Nintendo Land, extinderea cu tematică Mario a Universal Studios, se pregătește să fie unul dintre cele mai interesante și atrăgătoare parcuri tematice din lume.

Parcul, care se lansează înaintea Olimpiadei de la Tokyo din 2020, ca parte a Universal Studios Japonia din orașul Osaka, va avea și brățări tematice, denumite „Power Up Bands”, care se vor sincroniza cu o aplicație pentru smartphone și vor urmări activitățile digitale în timp ce vă plimbați. Brățările vor permite oaspeților să colecteze monede digitale și să concureze cu alți participanți ai parcului. Thierry Coup, ofițerul principal de creație al Universal Creative a anunțat că Super Nintendo World va fi “Un joc video viu” oferind o experiență interactivă.

Aplicația mobilă va deține o hartă aeriană în stilul jocului pentru a găsi atracții diverse pentru ca utilizatorii să poată crea un profil și debloca premiile. Osaka va avea primul Super Nintendo Land, urmat de Parks Universal în SUA – la Hollywood, California și Orlando, Florida – precum și în Singapore. Încă nu există un calendar concret pentru momentul în care parcul se va deschide.

Parcul are însă dedicat un videoclip muzical special de la artiștii Galantis și Charli XCX, care au colaborat la compunerea melodiei oficiale Super Nintendo World, numită „We Are Born to Play”.

ARTICOLE SIMILARE

Halloweenul pentru hateri: păcălește copiii cu varză de Bruxelles învelită în ciocolată

realitatea

Cum l-a sărbătorit Nadia Comăneci de ziua lui pe soțul Bart Conner

Tabu Tabu

Lena Headey a respins avansurile sexuale ale lui Weinstein și asta i-a afectat mult cariera

Andreea Damian

Will Smith, impresionat de cel mai frumos gest din istoria sportului: „M-a făcut să plâng”

Andreea Damian

Ce este metoda Mizoguchi și cum vă poate îmbunătăți postura

Tabu Tabu

Doar jumătate din articolele despre sănătate de pe Facebook sunt adevărate

Andreea Damian

Scrie un comentariu