Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Parfumul ca un tatuaj

Gaultier propune un parfum purtat ca un tatuaj… Asemeni unui semn distinctiv de lungă durată al lui Jean Paul Gaultier, tatuajele asiatice îi decorează acum aromele iconice: Classique și Le Male, arome care îți pătrund sub piele.

Pentru vara lui 2013, aromele Jean Paul Gaultier se concentrează pe una dintre fundațiile Casei de Couture: tatuajele. Combinând această formă populară de artă a corpului cu codurile modei, Jean Paul Gaultier pregătește scena pentru un act de rebeliune care a devenit și semnatura sa, un semn de apartenență la “familia sa”. În această vară, cuplul legendar, Classique și Le Male (ediții limitate pentru vară) ne poartă într-o călătorie în universul pestriț al lui. O lume tatuată cu cerneală Indiană unde crapul, păsările, florile și creaturile fantastice se amestecă.

Classique – EDT – 100 ml: 273 lei
Classique, partea feminină a cuplului are printre notele de top trandafirul, care flirtează cu floarea de portocal și este pus în valoare de atingerea clementinei siciliene. La notele de mijloc întâlnim arome spectaculoase de iasomie Sambac, ylang-ylang, mărgăritar lemnos și iris alb. Notele de bază sunt amețitoare, un amestec de absolut de vanilie, mosc proaspăt și ambră vegetală. Sticla de Classique este ornată cu creaturi încântătoare și imaginare care se înfășoara în jurul unduirilor ei, oferind scânteieri de prospețime ale aromei din momentul în care privirea cade dincolo de bust.

Le Male – EDT – 125 ml: 259 lei
Le Male creează o senzație intensă de revigorare și prospețime stimulantă, care se face remarcată instant atunci când este pulverizat. Notele proaspete și aromatice sunt accentuate: lavanda, menta și cardamon. Notele verzi date de aromele de iarbă proaspăt tăiată și frunze se reafirmă. La final, notele de bază pline de vanilie, mosc și lemn de santal rămân neschimbate. Pe sticla de Le Male, aripile vulturului sunt caligrafiate pe bustul său, definind formele mușchilor săi proeminenți. Tatuajul se pierde treptat pe spatele său și îi permite aromei să-și ocupe locul binemeritat.

ARTICOLE SIMILARE

Iwostin, pentru îngrijirea tenului cuperozic

realitatea

Celebritățile sar în apărarea Serenei Williams după scandalul din finala US Open

Andreea Damian

Cand se retrag soldatii romani din Afghanistan

Soc total! ANTONIA: Tatal copilului lui Alex Velea este Vincenzo Castellano!

Cum ma racoresc vara – bere cu ghimbir!

realitatea

Un pic de Ardeal in mijlocul Bucurestiului

Scrie un comentariu