Home > Lifestyle > Parfum de bucurie în noile pachete DERO

Parfum de bucurie în noile pachete DERO

 DERO, unul dintre cele mai longevive branduri româneşti, ȋşi propune să îţi reamintească de bucuria inocentă a copilariei prin parfumul și culorile vibrante ale noului produs DERO 2in1 Parfum de Bucurie.

Cele două ingrediente pline de parfum – inspirate de flori de sânziene și roua zorilor, aduc în prim plan bucuria sinceră de copil care reușește să facă orice zi mult mai frumoasă. Fiecare atingere a hainelor spălate cu DERO Parfum de Bucurie îţi va aduce multe zâmbete și voioșie.

Campania este inspirată din parfumurile ce îţi învăluie simțurile și readuc copilaria plină de veselie în viața ta, oferindu-ţi prilejul de a trăi noi momente de bucurie.

Dar bucuriile nu se opresc aici! 10 norocoși vor avea ocazia unei zile pline de răsfăț în stilul DERO. 2.000 de euro, o mașină doar la dispoziția lor și un șofer personal vor transforma o zi din viața câștigătorilor într-o experiență de neuitat.

Parfumul surprinzător al ediției limitate DERO Parfum de Bucurie este disponibil în pachete de câte 2, 4, 6 sau 8 kg și poate fi găsit în magazine, în perioada februarie – iulie 2014.

Articole asemanatoare
mirela retegan
Adoptă o mamă – Mirela Retegan are din nou grijă de mamele aflate în situații dificile
melania trump
Melania Trump, noi acuzații de plagiat după lansarea campaniei „Be Best”
Am extras câștigătoarea concursului “Eu & Erotismul”!
Alexandra Ungureanu – imaginea campaniei Romania fara acnee

Comenteaza acest articol

Parfum de bucurie în noile pachete DERO

by   1 min
0