Tabu
lifestyle

Parfumul dulce-amărui al dragostei

Acum nu mai ai nevoie de artificii îndelung planificate, nici de locul și momentul potrivit (mai ales cel din urmă se poate lăsa așteptat la nesfârșit)… Noua aromă de ciocolată Axe și-a găsit inspirația într-un ingredient afrodiziac, aducând noutate, modernism și sofisticare mărcii. Parfumul se poartă ca și cum ai îmbrăca hainele împăratului. Doar că în acest caz nu ai nevoie de prezențe inocente care să decodifice mesajul. Ba dimpotrivă. Tentant și incitant, parfumul Axe va în­toar­ce către tine nu numai privirile, ci toate simțurile. Este ca o fantezie erotică pentru care nu ai găsit până acum o dezlegare în lumea reală. Axe îți întinde cheia, dar ceea ce vei găsi în spatele ușii închise, depinde doar de tine. Eliberează-ți imaginația erotică și nu uita să te scuturi la intrare de toate complexele. Poți lua cu tine acolo pe oricine vrei tu. Este recomandabil să-ți lași afară prietenii imaginari și nu uita că ciocolata este asociată zeului Mayan al fertilității…

Spune-mi ce ciocolată mănânci ca să-ți spun ce faci în pat

Psihologii au arătat că, atunci când îți cumperi ciocolată, personalitatea ta erotică este aproape transparentă. Conform Dr. Murray Langham, alegerea unei forme și umpluturi din ciocolată și modalitatea de desfacere a ambalajului spun multe despre caracterul tău, libidou și imaginația erotică.

— Iubitorii de ciocolată cu lapte, spre exemplu, tind să fie persoane inocente cărora le place să trăiască în trecut. Fanii ciocolatei amărui, pe de altă parte, sunt materialiști, sunt plini de soluții, sunt cei pentru care viitorul nu mai are răbdare. Consumatorii de ciocolată albă au un simț dezvoltat al corectitudinii și cred că au puterea universului la picioare.

— Un aspect mai controversat al „terapiei cu ciocolată“ susține, de asemenea, că modul de desfacere a ambalajului dezvăluie atitudinea oamenilor față de sex. Cei care împachetează ambalajul înainte de a-l arunca sunt asaltați de propriile gânduri și nu se pot concentra în pat. Oamenii care îl fac mingie, pe de altă parte, au o viață sexuală monotonă.

 

Åžtiați că?

— Ciocolata conține peste 400 de compuși aromatici diferiți (de două ori mai mulți decât orice alt aliment).

— Untul de cacao se topește la tem­­peratura corpului.

— Alimentele gustoase, cum ar fi ciocolata, prăjiturile și înghețata, stimulează eli­be­-rarea opiaceelor cunoscute ca endorfine, care vă fac să vă simțiți bine.

— Pentru că endorfinele sunt substanțe chimice similare morfinei, creierul răspunde la acestea în același fel ca și în cazul administrării morfinei.

ARTICOLE SIMILARE

Numărul fanilor lui Eminem de pe Facebook depășește populația României

realitatea

Anda Adam! “Parca ai mustata! Mai termina cu botoxul!”

Castigatorii premiilor Gopo, editia 2008

realitatea

Designeri români la târgul I Heart

realitatea

Charles/Lia: farmecul sofisticat al unui bărbat

realitatea

Teatru de improvizatie – eveniment Tête-à-Tête Coffee Art & Chill

Scrie un comentariu