Tabu
Image default
CULTURESlider

Parfumul unisex cu aromă de carte pentru cei aflați în izolare

Powell’s City of Books, o librărie populară din Oregon, Statele Unite, a lansat un parfum unisex, care miroase a cărți vechi.

Parfumul se numește „Powell’s by Powell’s” și surprinde mireasma specifică a cărților. Costă 24,99 de dolari și cuprinde elemente de violete, lemn și biblichor, esența care descrie mirosul cărților vechi.

„Powell’s by Powell’s” se vinde într-o sticlă de 30 ml, cu un ambalaj care imită o carte și care poate fi expusă pe un raft printre alte volume. De la lansarea produsului pentru precomandă, librăria a primit deja peste 1.000 de comenzi, reacția oamenilor fiind „covârșitor de pozitivă”.

„La fel ca și rododendrele purpurii din Rebecca, parfumul amețitor al hârtiei vechi creează o atmosferă încărcată de dispoziție și posibilități. Invocarea unui labirint de cărți; biblioteci secrete; suluri antice; Powell’s de Powell’s îl transportă pe purtător într-un loc de mirare, descoperire și magie cunoscut până acum doar în literatură”, conforma descrierii parfumului.

Proprietara librăriei, Emily Powell, a declarat că parfumul este o amintire minunată despre unul dintre lucrurile pe care bibliofilii le îndrăgesc la librăriile independente, așa cum este ăi Powell’s. Ea a adăugat că „în aceste vremuri dificile și stresante, Powell’s by Powell’s este cadoul perfect pentru a provoca amintiri pozitive pentru iubitorii de cărți de pretutindeni.”

ARTICOLE SIMILARE

Concurs inchis: Tabu si Rotta Natura te provoaca sa castigi premii pentru sanatatea ta!

realitatea

KINOdiseea ALTFEL în iunie, la Bucureşti

Andreea Damian

Cum poți adormi în 60 de secunde cu metoda 4-7-8

Andreea Damian

Poluarea aerului a provocat 400.000 de decese premature în Europa în 2016

Andreea Damian

Vedete nascute pe 21 august!

realitatea

Centrul Național al Dansului ⎥ Ce ne (mai) mișcă

Ciocîrlan

Scrie un comentariu