Tabu
CULTURESlider

Parfumul unisex cu aromă de carte pentru cei aflați în izolare

Powell’s City of Books, o librărie populară din Oregon, Statele Unite, a lansat un parfum unisex, care miroase a cărți vechi.

Parfumul se numește „Powell’s by Powell’s” și surprinde mireasma specifică a cărților. Costă 24,99 de dolari și cuprinde elemente de violete, lemn și biblichor, esența care descrie mirosul cărților vechi.

„Powell’s by Powell’s” se vinde într-o sticlă de 30 ml, cu un ambalaj care imită o carte și care poate fi expusă pe un raft printre alte volume. De la lansarea produsului pentru precomandă, librăria a primit deja peste 1.000 de comenzi, reacția oamenilor fiind „covârșitor de pozitivă”.

„La fel ca și rododendrele purpurii din Rebecca, parfumul amețitor al hârtiei vechi creează o atmosferă încărcată de dispoziție și posibilități. Invocarea unui labirint de cărți; biblioteci secrete; suluri antice; Powell’s de Powell’s îl transportă pe purtător într-un loc de mirare, descoperire și magie cunoscut până acum doar în literatură”, conforma descrierii parfumului.

Proprietara librăriei, Emily Powell, a declarat că parfumul este o amintire minunată despre unul dintre lucrurile pe care bibliofilii le îndrăgesc la librăriile independente, așa cum este ăi Powell’s. Ea a adăugat că „în aceste vremuri dificile și stresante, Powell’s by Powell’s este cadoul perfect pentru a provoca amintiri pozitive pentru iubitorii de cărți de pretutindeni.”

ARTICOLE SIMILARE

Surpriză! Sarcina lui Meghan Markle este mult mai înaintată. Când ar putea naște?

Andreea Damian

Jennifer Lawrence s-a căsătorit în secret

Andreea Damian

Ştiaţi că s-a descoperit tratamentul care reduce riscul transmiterii virusului HIV-SIDA?

realitatea

Motivul inedit pentru care Codin Maticiuc a decis să se căsătorească, fără să facă nuntă 

Andreea Damian

Băutura virală a lui Reese Witherspoon preparată din cafea rece, caramel și…zăpadă – VIDEO

Andreea Damian

Dan Bittman dă cărțile pe față! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu căsnicia sa

Andreea Damian

Scrie un comentariu