Home > beauty > Parfumuri de lux – 5 arome “interzise”

Parfumuri de lux – 5 arome “interzise”

Coco Chanel spunea că o femeie fără parfum nu are viitor. Parfumul unei femei a fost dintotdeauna un reper al senzualităţii, iar în această perioadă ne putem delecta simţul olfactiv cu 5 parfumuri de top.

Chanel Nº 5 Eau Première
O interpretare mai fresh şi mai suavă a clasicului Nº 5 – o armonie plăcută a aromelor ce dezvaluie un parfum aflat la intersecţia între trecutul glorios şi prezentul provocator.

Miss Dior Eau Fraîche

Îmbinând acordurile de bergamotă calabriană şi gardenia vibrantă, cu un acord proaspăt şi luminos de Patchouli, François Demachy vine cu un miros veritabil provocator: Miss Dior Eau Fraîche.

Very Irrésistible Givenchy Electric Rose

În întregime pregătit pentru apa de toaletă Electric Rose, aromată şi florală, emblematicul acord de trandafir al parfumului Very Irrésistible Givenchy pluteşte într-un amestec de forţă şi delictateţe, printr-o întâlnire magnetică de note complementare.

Cartier Shimering Baiser Volé
Noua ediţie limitată Shimering Baiser Volé păstrează aceeaşi compoziţie olfactivă
precum aceea a apei de parfum originale, dar propune o formulă strălucitoare care va mângaia şi învălui pielea în mii de reflexii delicate aurii, un parfum perfect pentru o seară de neuitat.

Burberry Body Mist
Body Mist vine în completarea parfumului devenit deja iconic, Burberry Body. Odată cu lansarea sa, Burberry propune o versiune mai light a lui Body, o versiune parfumată care va inmiresma, fără alcool, delicat pielea şi părul.

Învăluie-te în parfum!

Articole asemanatoare
Chanel
Chanel și-a prezentat colecția Cruise 2021 pe Internet
chanel
Povestea jachetei iconice Chanel
Meghan Markle
Designerul care a creat rochia de mireasă pentru Meghan Markle părăseşte casa Givenchy
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor

Comenteaza acest articol

Parfumuri de lux – 5 arome “interzise”

by   1 min
0