Tabu
Image default
BEAUTY

Parfumuri

Marc Jacobs

Daisy EDT 50 ml. 215 RON

Un parfum proaspăt și feminin, sofisticat, dar nu foarte sobru. Inima parfumului este precum stilul vintage cu influențe moderne, petale de violetă, gardenia și iasomie. Notele de vârf surprind savoarea fragilor, prospe­ți­mea frunzelor de violetă și efer­ves­cența grapefruit-ului roșu. Moscul, vanilia și esențele prețioase de lemn alb conferă acordului final senzualitate și blândețe. Disponibil exclusiv în magazinele Sephora.

 

Narciso Rodriquez

For her EDP 50 ml. 281 RON

Acum câțiva ani, a venit o prietenă în vizită la noi și s-a jucat cu fetița mea. După ce a plecat, bebelușul meu nu mai mirosea a lapte, ci a… ceva nedefinit și intrigant. Am deslușit misterul la următoarea vizită și de atunci am devenit fan și clientă fidelă. Sursa de inspirație a acestui parfum este uleiul de mosc pe care Rodriquez îl poartă ca talisman de la începutul carierei sale și, prin urmare, are o legătură emo­țională și intimă cu el. Așa cum s-a întâmplat și cu mine.

 

Calvin Klein

Euphoria EDP 50 ml 298,8 RON

Calvin Klein spune despre acest parfum că „… este o călătorie fără limite. Inspirată de dorință și de libertatea de a-ți trăi visele“. Fiecare creație a acestei Case are ca inspirație un anume moment al vieții creatorului său. Cel mai nou parfum al său reprezintă un nou capitol, o nouă interpretare a libertății. Reprezintă modul de a te exprima liber, o experiență fără bariere. Este o stare a minții, iar trupul o transmite și pro­voa­că. Trăiește visul!

 

Kylie Minogue

Showtime EDT 50 ml. 99.88 RON; EDP 30 ml. 89.72 RON

Personalitatea exuberantă și jucăușă a lui Kylie Minogue este surprinsă în acest parfum. Un cocktail ademenitor de căpșuni sălbatice și coacăze se împletește cu aromele de trandafiri, frezii violete, liliac și gardenii Tiare, iar notele de vârf sunt cele de lemn dulce. Noutatea absolută a liniei Showtime este că aceasta nu conține parabeni. Kylie s-a implicat activ în conceperea formulei, astfel încât aceasta să nu aibă în compoziție  compuși chimici care ți-ar putea afecta sănătatea.

 

Laura Biagiotti

Donna EDP 50 ml. 226,45 RON

Suntem suma experiențelor trecute și viitoare, așa crede Laura Biagiotti. Ea a creat acest parfum pentru femeile care prețuiesc experiențele plăcute sau mai puțin plăcute și își desăvârșesc personalitatea. Este un parfum rafinat și romantic, ca o după-amiază de vară italiană.

 

Jennifer Lopez

Deseo EDP 50 ml 162 RON

Caracterul latin, plin de erotism al artistei se regăsește în acest parfum. Imaginează-ți că te plimbi printr-o grădină tropicală și vântul aduce arome irezistibile, luna strălucește pe cer și simți că se apropie furtuna. Pasiune și tensiune, intimitate și senzualitate, sentimente puternice pe care le provoacă acest parfum irezistibil.

ARTICOLE SIMILARE

Vedetele practica un nou sport: aerobic pe cladire

Trend Vision – Gala Wella 2012

Sfatul specialistului: Cum sa ai pleoape mai frumoase

Zaharul – introdus pe lista drogurilor periculoase?

Pink i-a vopsit părul fiicei sale în albastru ca să sprijine o altă mămică celebră

Andreea Damian

Măștile cosmetice cu cărbune considerate rasiste

Andreea Damian

Scrie un comentariu