Tabu
Image default
BEAUTY

Parfumurile iernii de la Givenchy

Givenchy a reinventat delicatețea olfactivă a unui sezon magic și a creat două noi parfumuri cu care să întâmpini iarna. Noile propuneri aromate te invită într-o călătorie imaginară în care pornești învăluită în blănuri moi și catifelate printre nămeți strălucitori, pentru ca apoi să te ghemuiești lângă căldura senzuală a unui șemineu.

Ange ou Demon Le Secret te atrage cu notele de vârf proaspete de merișoare și frunze de ceai verde cu accente fructate. În mijlocul parfumului găsești iasomie sambac, iar notele de bază sunt date de delicatețea lemnului de Gaiac combinat cu aromele sofisticate ale lemnului de cedru Atlas.

Precum un fulg de zăpadă în lumină, un caleidoscop de culoare infuzează căldura și înghețul în noua versiune de “iarnă”, Very Irresistible Givenchy.

Notele de vârf cu frunze de magnolie și stafide se combină cu alura impetuoasă a anasonului, trandafirul este nota de mijloc foarte feminină și emblematică, iar  lemnul de Santal, magic și fermecător, se dezvăluie simțurilor prntr-un accent de tămâie.

ARTICOLE SIMILARE

Arta unui machiaj reusit

realitatea

În culise la New York Fashion Week | Ce tendințe de machiaj și coafură vom vedea în toamna/iarna 2021

Andreea Damian

Culorile speranței

realitatea

Ritual pentru ochi la la Bibliotheque

realitatea

Alimentul secret pe care Victoria Beckham îl consumă zilnic pentru o piele frumoasă

Andreea Damian

Gal Gadot adoră acest ruj roșu. Și are un preț accesibil!

Andreea Damian

Scrie un comentariu