Home > beauty > Paris Hilton e „regina perucilor”. Starleta se laudă cu o colecție impresionantă

Paris Hilton e „regina perucilor”. Starleta se laudă cu o colecție impresionantă

Paris Hilton

Paris Hilton adoră transformările radicale de look și pentru că nu vrea ca părul ei să sufere prea mult din pricina acestora, recurge la alte trucuri. Starleta de 38 de ani adoră să poarte peruci pentru că nu se îndură să își taie părul blond, darămite să-l vopsească în alte culori.

O perucă este cea mai bună formă de deghizare atunci când Paris vrea să iasă fără să fie recunoscută. Diva „transformărilor” se mândrește de altfel cu o colecție impresionantă. „Probabil am peste 800 de peruci. De toate culorile, pentru fiecare stil”, a declarat ea pentru Entertainment Tonight. Într-adevăr, Paris deține tot felul de peruci, de diverse modele, lungimi și culori.

„Le port la Disneyland și nu numai. Dacă mă aflu într-o anumită țară sau vreau să mă aflu sub acoperire, port întotdeauna o perucă neagră”, a mai spus vedeta americană.

Paris Hilton le folosește și pentru a se deghiza în alte celebrități. Are o perucă blondă, scurtă, ca să arate ca Marilyn Monroe, pentru un videoclip muzical. A încercat și peruci albastre! Chiar și buna ei prietenă, Kim Kardashian, îi poartă de multe ori perucile.

Paris a mărturisit, de asemenea, pentru ET că va fi întotdeauna recunoscătoare mamei ei, Kathy Hilton, pentru că a învățat-o de la o vârstă fragedă să aibă grijă de pielea ei. „M-a învățat să mă feresc de soare și să-mi îngrijesc foarte bine pielea”, a declarat starleta. Pentru a-și întreține acest aspect natural, Paris își face săptămânal tratamente faciale cu oxigen hiperbaric. Dar nu îi este frică să încerce și tratamente neobișnuite de înfrumusețare. Recent, a încercat crioterapia – terapia prin frig.

 

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice
Kim Kardashian
Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei
raluca-badulescu
Raluca Bădulescu are o pasiune extravagantă destul de costisitoare!
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian

Comenteaza acest articol

Paris Hilton e „regina perucilor”. Starleta se laudă cu o colecție impresionantă

by Andreea Damian   1 min
0