Home > Agenda > stiri > Paris Hilton: Nu port niciodată o haină de două ori

Paris Hilton: Nu port niciodată o haină de două ori

Așa cum v-ați dat seama din titlu, Paris Hilton nu poartă niciodată de două ori aceleași haine. Ea a declarat de curând că, după ce poartă hainele o dată, le dă prietenelor ei sau le donează săracilor. Așa că nu doar sinistrații de la Săucești pot purta pantofii cu toc ai Elenei Udrea, și sărmanii Americii se pot bucura de branduri precum Dior, Marciano sau Hilfiger grație dărniciei lui Paris.

Mai mult, Hilton a mai povestit că are în garderobă o grămadă de haine pe care nu le-a purtat niciodată: "Nu port niciodată o haină de două ori decât dacă e vorba de o geacă de piele sau o pereche de blugi. Încă mai am în dulap o grămadă de haine care au în continuare eticheta pe ele, iar eu habar n-am că nu le-am purtat niciodată". Prietenele lui Paris nu se pot bucura de toate hainele vedetei pentru că ea are sânii foarte mici, iar sânii unora dintre apropiatele ei sunt prea mari și nu încap în respectivele obiecte vestimentare.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Paris Hilton: Nu port niciodată o haină de două ori

by realitatea   1 min
0