Home > Agenda > stiri > Paris Hilton, pasibilă de plata unor despăgubiri de 35 milioane $

Paris Hilton, pasibilă de plata unor despăgubiri de 35 milioane $

Paris Hilton a comis-o din nou! După ce în 2008 producatorii filmului "Pledge This" i-au cerut despăgubiri de 8,3 milioane de dolari pentru nerespectarea unui contract (procesul încă se judecă), vedeta ar putea fi acum nevoită să plătească 35 de milioane de dolari unei companii care fabrică produse pentru înfrumusețarea podoabei capilare.

Hairtech International o acuză pe Paris că nu a promovat cum trebuia o gamă de extensii de păr așa cum prevedea contractul. Mai mult, domnișoara Hilton a apărut în mai multe pictoriale și emisiuni TV purtând extensiile produse de o firmă concurentă, ceea ce i-a scos complet din sărite pe proprietarii firmei respective. Paris a fost plătită cu 3,5 milioane de dolari pentru respectivul contract publicitar, dar este posibil ca daunele pe care va fi nevoită să le plătească pentru nerespectarea contractului să fie de zece ori mai mari. În plus, conducerea Hairtech International o acuză pe Hilton că ar fi ratat participarea la un eveniment organizat tocmai pentru a promova respectivele extensii din cauza faptului că era în închisoare pentru condus fără permis.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Miley Cyrus – transformare totala de LOOK
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf

Comenteaza acest articol

Paris Hilton, pasibilă de plata unor despăgubiri de 35 milioane $

by realitatea   1 min
0