Tabu
Image default
CULTURE Slider

Paris Jackson, fata lui Michael Jackson, își lansează primul album muzical

Wilted, albumul de debut al fiicei lui Michael Jackson, Paris Jackson, a fost lansat astăzi pe canalul de Youtube al artistei. Deși a crescut cu preferințele muzicale ale tatălui său, care variau de la Motown la muzică clasică, stilul primului ei album este mai aproape de influențe alternative și folk, titrează Reuters.

Pentru cântăreața de doar 22 de ani, muzica este „o formă de refulare foarte sănătoasă”. De-a lungul albumului Wilted, ea construiește o poveste melancolică, în care își revizitează iubirile pierdute și suferința produsă de dispariția precoce a tatălui său. 

Paris a încetat să mai fie pe placul tuturor, susținând că nu o deranjează dacă vor exista critici la adresa creațiilor sale muzicale.

„Am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că întotdeauna va exista cineva care va avea ceva negativ de spus…Așa că e mai bine să fiu eu însămi.”, a declarat Paris pentru Reuters. „Sper ca oamenilor să le placă, dar dacă nu se va întâmpla asta, e ok.”, a adăugat ea. 

După moartea tatălui ei, Michael Jackson, survenită în 2009, Paris a fost crescută de bunica sa. 

Din primul album solo al lui Paris Jackson, lansat astăzi pe canalul ei de Youtube, fac parte piese precum  Let down, Repair și Collide, care reflectă evenimentele traumatizante ale destinului său, în special, cele legate de relațiile sale amoroase.

De la durerea unui copil rămas fără tată la doar 11 ani și până la problemele de sănătate mintală și consumul de droguri din perioada adolescenței, Wilted este un album în care experiențele cele mai marcante ale cântăreței se transformă într-un playlist muzical cu mesaje pline de emoție, deopotrivă, personale și universale.

Paris susține că orice om a cunoscut sentimentul suferinței și poate înțelege ce înseamnă o inimă frântă, iar „Dacă muzica mea îi permite unei persoane să se recunoască și să se simtă ascultată, atunci mi-am făcut treaba.”, a declarat aceasta.

A avut o carieră înfloritoare ca model, dar și ca actriță, însă Paris nu s-a putut despărți niciodată de chitara ei acustică.

În crearea acestui album, s-a lăsat inspirată de grupurile muzicale de la începutul anilor 2000, cu toate că, datorită tatălui ei, a cunoscut genuri ca soul, R&B, blues și jazz. „Tata asculta multă muzică clasică acasă, coloanele sonore ale filmelor și chiar piesele din Top 40 de la radio.”, spune artista.

Întrebată de Reuters ce crede că ar fi spus tatăl ei despre acest album, Paris răspunde: „Cred că ar fi spus ceva de genul «Te iubesc și sunt fericit că ești fericită»”.

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie și Brad Pitt au căzut la pace în privința copiilor dar au mai găsit un motiv de dispută

Andreea Damian

CINEMAIUBIT ⎥ Începe Festivalul Internațional de Film Studențesc!

Ciocîrlan

TOP 3 PACALELI de 1 Aprilie care au avut succes ieri!!!

realitatea

DE CE a demisionat ADRIAN SARBU? O ipoteza! CATI BANI pierde prin demisie!!!

Nicolas Cage ar putea juca rolul lui Nicolas Cage într-un film despre Nicolas Cage

Andreea Damian

Ce noutăți are Dubaiul pentru turiștii care vin în perioada asta în vacanță

Tabu Tabu

Scrie un comentariu