Tabu
Image default
lifestyle

Party și after-party în Muzeele din București

Sâmbătă, 17 mai, avem parte de cultură și party la 12 Muzee românești.
Spre deosebire de anul trecut tema “Noaptea Muzeelor” a fost “artă și coregrafie”, anul acesta alaturarea s-a făcut între artă și teatru. Puneți-vă pantofii comozi pentru că programul este următorul: la Muzeul Antipa vânăm lilieci și insecte în curtea muzeului, la Muzeul de Geologie ne afundăm în “Noaptea Indiană” și descoperim fotografii, muzică si artă culinară, iar la Muzeul Å¢ăranului Român, Nea Fus Ion prezintă o seară video-music-gastro.
Dupa lilieci si mâncare indiană, ne mutăm la ceva relaxant și anume la o seara de lieduri și muzică religioasă la Muzeul George Enescu.
Cum de la muzică nu mai e decât un pas scurt pană la arta vizuală, MNAR ne așteaptă cu teatru, proiecții video și jocuri de lumini.
Pe langa obișnuitele portrete cu voievozi, la Muzeul National de Istorie, descoperim spectacole de teatru și expoziții deschise până răsare soarele.
Important e să nu obosim acum, pentru că circuitul continuă cu Muzeul Municipiului unde ne întoarcem în timp la saloanele din secolul XIX.
Pentru că nu se întâmpla numai la Palatul Reginei Angliei, ne grăbim spre Muzeul Cotroceni să prindem schimbarea gărzii de Dorobanți, apoi ne alăturăm dansurilor de societate și atelierelor de creație.
Ca seara să fie completă, Muzeul Militar Național a pregătit spectacole de magie, jonglerie și concert de orgă.

 În final after-partyul se ține la MNAC cu muzică, lumini, proiecții video și cei doi Vji, Cristian Gherghel și Rareș Avram.

Pentru circuitul muzeelor, vor fi puse la dispoziția publicului, autobuze care vor circula la un interval de 20 de minute, între orele 9 p.m și 3 a.m. Autobuzele pornesc la ora 9 p.m din fața Muzeului Contemporan.

De asemenea, anul acesta, Noaptea Muzeelor vine și cu o broșură care prezinta in detaliu toate programele muzeelor.
Așa că să nu ne facem planuri pentru 17 mai, nu de alta, dar n-are rost, atâta timp cât toată distracția de la “Noaptea Muzeelor” e gratis și ne mai și culturalizăm pe deasupra.

ARTICOLE SIMILARE

ANTONIJA …mai sexy decat SANDRA IZBASA! Iata noul pictorial! 10 FOTO

realitatea

Inca o vedeta poarta o creatie semnata MLH

Eva Longoria a dat faliment

realitatea

Emma Watson: Îmi e milă de Kate Middleton!

realitatea

Johnny Depp e rudă cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

realitatea

Dupa mastectomie, Angelina Jolie va face alta operatie de extirpare

Scrie un comentariu