Home > beauty > Pasiune și culoare

Pasiune și culoare

LUMINA

Este un trend bazat pe noile experiențe, pe noile dezvăluiri. Inspirat de bogația creațiilor experimentale, de designul senzorial și de arhitectura inovatoare. Coafurile și tunsorile propuse sunt asimetrice, precise, pentru ca apoi să se îmbogățească cu o tendință futuristă. Formele sunt pure, fluide grație curbelor care pun în valoare fața. Nuanțele pornesc de la auriu și roze, trec prin argint și platină, și ajung la arămiu.

 

GLAMAZON

Sursa de inspirație este energia primară, naturală transplantată în oras și se adresează femeilor moderne, urbane, pasionate de natural. Femeia Glamazon e leoaică, este un mix între Brigitte Bardot și femeia amazoană. Ea arată ca și cum ar fi crescut în plin soare, iar mediul i-a schimbat culoarea și textura părului.  Texturile suprapuse, de inspirație tribală și nuanțele aurii dau tonul acestei frumuseți neîmblânzite. Exista o îndrăzneală în această sălbăticie controlată a părului care se combină cu un volum exagerat pentru a crea un impact de moment. Nuanțele caracteristice sunt marourile bogate și blondurile specatculoase, accentuate de străluciri.

 

PASSIONISTA

Pasiune, vibrație, roșu intens. Un trend inspirit de senzualitatea asertivă, de noile coduri de pasiune sofisticată. Bucle finisate și valuri în cascadă pentru a crea un efect elegant, plin de mișcare și volum. Forma este controlată și definită, dar își păstrează feminitatea și seducția. Culoarea este o declarație în roșu în nuanțe îndrăznețe, puternice, pasionale, vivace pentru o femeia care are curajul să le poarte. Femeia Passionista este sofisticată, strălucitoare și extrem de sexy.

POLARIS

Trendul este inspirat din contraste care celebrează puterea femeii și totodată îndrăzneala ei, femeia de carieră, modernă, actuală, femeia care are încredere în ea și îi place să se conecteze la forța sa interioară. Tăieturi sunt precise și puternice pentru un look născut din forme sculpturale și styling précis. Finisajele

strălucitoare adaugă look-ului un impact dramatic, iar nuanțele foarte închise și foarte deschise creează coafuri grafice, abrupte.

Articole asemanatoare
Fotografie Cristiana Apostol – Lumina
Coafuri la New York Fashion Week
Wella Professionals lansează The Studio
Hidratare personalizată

Loading...

Comenteaza acest articol

Pasiune și culoare

by realitatea   1 min
0