Tabu
Image default
PEOPLE

Pasiunea secretă a lui Alex Dima când nu e la TV

Atunci când nu va mai avea de muncă în televiziune ca reporter sau prezentator de televiziune Alex Dima va știi unde să se retragă și ce să facă. Pentru că reporterul special de televiziune și-a descoperit o nouă pasiune specială pe care a împărtășit-o și priertenilor virtuali.
“De multă vreme îmi doream un atelier, în care să mă retrag, să meșteresc în voie cu o muzică bună pe fundal. Ei bine, se întâmplă! Mi-am făcut atelier și m-am pus pe treabă.

alex dima lucreaza in lemnAcum ceva vreme am filmat în casa meșterului Muntean Nicu și am văzut cum dădea viață unor doage. În Pietroasele avem vin și butoaie din belșug, doage pe care localnicii le pun pe foc. Iată ce mi-a ieșit mie. Nu contează dacă vă place sau nu. Important e să găsiți timp și pentru voi, pentru pasiunile voastre, mintea și sufletul vostru.

alex dima Cândva, un bătrân mi-a zis că omul modern a uitat să trăiască în pasul boului, să dea timpului timp. Eu trăiesc în ritmul daltei. Ieri am stat ore bune pe această doagă si mi-a plăcut, mi-a priit. Poate că sunt într-o doagă, dar simt că-s pe drumul cel bun”, a povestit Alex Dima pe paginile lui de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Detalii despre pasiunile fiicei lui Dem Rădulescu, actriţa Irina Rădulescu

Tabu Tabu

Simona Halep, vacanță la munte cu iubitul

Tabu Tabu

Mick Jagger, părăsit de tinerica de 23 de ani pentru un miliardar care îi seamănă leit

Andreea Damian

Antonia, schimbări majore în viaţa personală şi profesională!

Tabu Tabu

Woody Allen, despre documentarul HBO: „O poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”

Andreea Damian

Aris are succes internațional dar colaborează și cu mulți dintre colegii ei români

Tabu Tabu

Scrie un comentariu