Tabu
Image default
CULTURE Slider

Patreon ar putea să înceapă să ofere împrumuturi creatorilor, printre alte servicii noi

Patreon, platforma de fani bazată pe abonamente, urmărește o serie de noi servicii pentru a sprijini creatorii – inclusiv să ofere împrumuturi la un moment dat, a declarat CEO-ul – Jack Conte.

Conte, vorbind la Variety’s Entertainment & Technology Summit din L.A., a declarat că Patreon are în vedere modalități de a oferi finanțare de capital și alte servicii financiare artiștilor, precum și servicii precum asigurările de sănătate și asistența pentru resurse umane. „Nimeni nu construiește ceva pentru creatori chiar acum”, a spus Conte. „Este atât de greu pentru creatori să obțină un împrumut”, a spus Conte. El a vorbit despre dificultățile sale de a obține un împrumut pentru locuință când era un muzician indie în trupa Pomplamoose alături de soția sa, Nataly Dawn. Banca a vrut să vadă care sunt vânzările lui Conte; “Am trimis rapoartele de vânzări iTunes la bancă”, a spus el.

În 2019, Patreon se așteaptă să distribuie peste 500 de milioane de dolari în fondurile creatorilor din întreaga lume. Creatorii pot face de 50-100 de ori mai mulți bani pe Patreon în comparație cu ceea ce generează prin intermediul altor servicii, a spus Conte. “Artiștii ar trebui să fie compensați corect pentru munca lor”, a spus el. „Este un sistem economic mult mai bun de a finanța oamenii care fac internetul viu și interesant.” Ședința a fost moderată de Janko Roettgers, corespondent senior al Silicon Valley.

ARTICOLE SIMILARE

Ce este mișcarea NoFap (abținere de la masturbare) și de ce Fapstronauții au devenit numeroși

Dora Constantinovici

Încălzirea globală crește riscul de naștere prematură

Andreea Damian

5 moduri de a face spațiul de locuit mai prietenos cu animalele de companie

Andreea Damian

Trend extrem de vară: blugii 2 în 1 cu spate dublu. Se vând ca pâinea caldă

Andreea Damian

În Țara Galilor au apărut toaletele anti-sex

Andreea Damian

A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă

Andreea Damian

Scrie un comentariu