Home > Agenda > Patreon ar putea să înceapă să ofere împrumuturi creatorilor, printre alte servicii noi

Patreon ar putea să înceapă să ofere împrumuturi creatorilor, printre alte servicii noi

Patreon, platforma de fani bazată pe abonamente, urmărește o serie de noi servicii pentru a sprijini creatorii – inclusiv să ofere împrumuturi la un moment dat, a declarat CEO-ul – Jack Conte.

Conte, vorbind la Variety’s Entertainment & Technology Summit din L.A., a declarat că Patreon are în vedere modalități de a oferi finanțare de capital și alte servicii financiare artiștilor, precum și servicii precum asigurările de sănătate și asistența pentru resurse umane. „Nimeni nu construiește ceva pentru creatori chiar acum”, a spus Conte. „Este atât de greu pentru creatori să obțină un împrumut”, a spus Conte. El a vorbit despre dificultățile sale de a obține un împrumut pentru locuință când era un muzician indie în trupa Pomplamoose alături de soția sa, Nataly Dawn. Banca a vrut să vadă care sunt vânzările lui Conte; “Am trimis rapoartele de vânzări iTunes la bancă”, a spus el.

În 2019, Patreon se așteaptă să distribuie peste 500 de milioane de dolari în fondurile creatorilor din întreaga lume. Creatorii pot face de 50-100 de ori mai mulți bani pe Patreon în comparație cu ceea ce generează prin intermediul altor servicii, a spus Conte. “Artiștii ar trebui să fie compensați corect pentru munca lor”, a spus el. „Este un sistem economic mult mai bun de a finanța oamenii care fac internetul viu și interesant.” Ședința a fost moderată de Janko Roettgers, corespondent senior al Silicon Valley.

Articole asemanatoare
Spider-Man: Departe de casă – anunță încasări preconizate de cel puțin 1 miliard de dolari
Milionarele din industria cosmeticelor par să arate că femeile preiau controlul în industria de frumusețe
A apărut primul card bancar din lume care miaună atunci când plătești
Cu un raport al veniturilor mai mare decât cel prevăzut, Disney atacă Netflix

Comenteaza acest articol

Patreon ar putea să înceapă să ofere împrumuturi creatorilor, printre alte servicii noi

by realitatea   1 min
0