Home > PATRICIU fuge intr-un paradis fiscal, ajutat de iubita CHINEZOAICA!?!

PATRICIU fuge intr-un paradis fiscal, ajutat de iubita CHINEZOAICA!?!

Dinu Patriciu (62 de ani), unul dintre cei mai bogaţi români, vrea să părăsească România. Conform unor surse apropiate acestuia, el intenţionează să se stabilească în Marea Britanie şi să-şi mute toate afacerile într-un paradis fiscal.

În acest moment, milionarul român se află într-un hotel de cinci stele din Milano, Italia, acolo unde s-a cazat sub numele de “Mr. Jones”. În timp ce aşteaptă, nu fără emoţii, să fie chemat de medicii unei clinici pentru un transplant de ficat, el face pregătirile pentru a părăsi definitiv România. Cum din viaţa magnatului a dispărut de ceva vreme soţia acestuia, Rodica, de care se pare că are de gând să divorţeze, Patriciu a desemnat- o pe chinezoaica Melanie Anne Chen (43 de ani), femeia care are grijă de finanţele lui, să-i transfere afacerile într-un paradis fiscal, unde taxele sunt foarte mici. Melanie Chen are o poveste interesantă. Ea l-ar fi cunoscut pe român pe vremea când era angajată la Morgan Stanley, companie care a asigurat consultanţă vânzării Rompetrol către cazacii de la KazMunaiGaz. Asiatica a devenit celebră după ce şi-a dat în judecată propria companie pe motiv de discriminare. Pentru a evita un scandal de proporţii, firma i-a oferit un post de directoare, iar Melanie şi-a retras plângerea.
În ţară, firmele lui Patriciu au numeroase probleme financiare şi juridice. Din cauza datoriilor acumulate la diverse bănci, mai multe proprietăţi ale milionarului sunt la un pas de executare.
A închis telefonul când a auzit limba română!
Libertatea a încercat ieri să ia legătura cu Dinu Patriciu, sunând la hotelul din Milano unde omul de afaceri este cazat sub numele de “Mr. Jones”. De la recepţie, unde a răspuns, culmea, o angajată româncă, s-a făcut legătura în camera “domnului Jones”. Acesta a spus “Bună ziua” în engleză, dar când a auzit vorbindu-se în limba română a trântit telefonul!

Mai mult: Dinu Patriciu se mută în Anglia! – Ştiri interne | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

PATRICIU fuge intr-un paradis fiscal, ajutat de iubita CHINEZOAICA!?!

by   1 min
0