Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider What's hot

Patroana unei companii aeriene a găsit cheia succesului în afaceri: stewardese îmbrăcate în bikini

Imaginați-vă că vă aflați într-un avion, la 10.000 de metri altitudine, și la un moment dat apar stewardese îmbrăcate ca la plajă. Un vis, nu-i așa? Doar că totul e real și se întâmplă pe bune în timpul zborurilor companiei aeriene VietJet din Vietnam.

Compania aeriană privată VietJet a fost lansată în 2007 de afacerista Nguyen Thi Phuong Thao, potrivit Business Today. Inițial realiza zboruri interne low-cost. Dar asta nu a fost suficient pentru patroană. În 2011, Nguyen Thi Phuong Thao aceasta a schimbat strategia și a dat lovitura în afaceri. VietJet a început să efectueze zboruri cu însoțitoare de bord îmbrăcate în costume de baie, în scurt timp devenind compania aeriană „în bikini”.

Strategia managerului a dat roade, pentru că în urmă cu doi ani VietJet a fost numită cea mai importantă companie aeriană pentru zboruri interne, depăşind performanţele companiei naţionale, Vietnam Airlines. Mai mult, patroana Nguyen Thi Phuong Thao a devenit prima femeia miliardar din Vietnam, conform Indexului Milionarilor realizat anual de Bloomberg.

Însoţitoarele de zbor trebuie să aibă grijă de nevoile pasagerilor îmbrăcate doar în costume de baie. La nevoie, acestea oferă şi reprezentaţii artistice pentru destinderea călătorilor. VietJet a atras o mulţime de critici de la înfiinţarea companiei, pe motiv că stewardesele, numai tinere alese pe sprânceană, extrem de frumoase, poartă costume de baie pe post de uniforme. Dar potrivit afaceristei Nguyen Thi Phuong Thao, însoţitoarele de zbor îmbrăcate în bikini reprezintă, de fapt, o modalitatate de a atrage atenţia asupra culturii conservatoare a Vietnamului în ceea ce priveşte femeile.

„Femeile ar trebui să aibă dreptul să se îmbrace cu orice, costum de baie sau vestimentaţie tradiţională. Iar pe noi nu ne deranjează faptul că imaginea companiei este asociată cu a stewardeselor îmbrăcate în costume de baie. Dacă asta în face fericiţi pe oameni, atunci şi noi suntem fericiţi”, a explicat aceasta într-o declaraţie pentru Bloomberg.

Nguyen Thi Phuong Thao are 48 de ani și este o antreprenoare de succes. A făcut primul ei million de dolari când avea doar 21 de ani, făcând comerț în fosta URSS cu produse din Japonia, Coreea de Sud și Hong Kong. Nguyen Thi Phuong Thao a studiat finanțele și economia la Moscova. Averea ei a început să crească după ce a lansat compania aeriană privată cu zboruri low-cost. În prezent, aceasta este una dintre cele mai de succes femei de afaceri dar și prima femeie miliardară din Vietnam, cu o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari. Prestigioasa revistă Forbes a inclus-o în topul celor mai bogați oameni de pe planetă.

sursa foto: Facebook

 

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai simpatice scrisori trimise de copii lui Mos Craciun / “Ce gras esti!”

realitatea

Regina Elisabeta a II-a a ajuns să meargă în baston. Ce s-a întâmplat – VIDEO

Andreea Damian

Cenușa memoriei | Cum să transformi o tragedie în artă

Andreea Damian

Vedeta de la noi si-a refacut rapid viata dupa despartirea de blonda de la TV!

Exercițiile fizice pe stomacul gol ard mai multă grăsime

Andreea Damian

Un nou trend, mâncarea organică

realitatea

Scrie un comentariu