Home > Health > Patru gustări care te ajută să arzi grăsimile și să dormi mai bine

Patru gustări care te ajută să arzi grăsimile și să dormi mai bine

gustări

Gustările sunt cea mai nevinovată plăcere pe care orice persoană o are seara. Fie că e vorba de un bol cu popcorn sau câteva fructe confiate, adesea ne simțim vinovate după ce le consumăm. Ne gândim la caloriile pe care le conțin, care până dimineață se vor transforma în grăsimi ce ne vor distruge silueta, chiar înainte de a se da startul sezonului estival.

Dar ce-ați spune că există câteva gustări sănătoase, care nu numai că ard grăsimile pe abdomen și posterior, dar ne ajută să dormim mai bine? Ei bine, da, și vi le prezentăm mai jos.

Shake de cireșe cu proteine

Cireșele au în compozitia lor trei substanțe care fac din ele adevărate medicamente ale verii, dușman neîntrecut al bolilor provocate de stresul modern. Vorbim despre antocianinele, cu efect antioxidant și antiinflamator, acidul hidroxicinamic, care protejează mucoasa stomacului de acțiunea nocivă a microbilor care provoacă gastroenterita, și melatonina, un hormon care te ajută să dormi sănătos și care se găsește în pulpa cireșelor. Iar în combinație cu proteine, veți topi kilogramele în plus, deoarece proteinele accelerează metabolismul.

Se amestecă o jumătate de ceașcă de suc de cireșe (îl găsiți la plafar) cu migdale crude, nucă de cocos, lapte degresat și o ceașcă de cireșe proaspte, că tot începe sezonul lor, la blender, până se obține o pastă subțire.

Banane și unt de arahide

Tăiați 1-2 banane feliuțe, apoi ungeți-le cu unt de arahide. Veți obține o gustare bogată în carbohidrați, care vă va induce somnul, fibre pentru arderea grăsimilor și grăsimi sănătoase care protejează inima de boli cardiovasculare. Bananele conțin potasiu, un nutrient care susține sistemul muscular.

Nuci și fulgi de ovăz

Așa ceva se consumă de obicei la micul dejun, dar la cină face minuni pentru siluetă. Ca și cireșele, nucile conțin melatonină, care te ajută să dormi ma bine. În plus, sunt o sursă fantastică de acizi grași omega 3, care reduc inflamațiile și previn și tratează obezitatea. Fulgii de ovăz conțin fibre de înaltă calitate, care vă vor ajuta să ardeți grăsimile.

Smoothie de ceai verde decofeinizat

Ceaiul este plin de antioxidanți și nutrienți recomandați pentru buna funcționare a organismului nostru. Ajută la pierderea în greutate, favorizează digestia, moderează pierdea energiei pe parcursul zilei, încetinește procesul de îmbătrânire, plus multe alte beneficii. Dacă nu prezentați sensibilitate la vreunul dintre componentele sale nu există niciun motive pentru care nu ați vrea să îl integrați în rutina zilnică. Blenduiți ceai verde decofeinizat împreună cu lapte de migdale și o jumătate de ceașcă de afine înghețate și pur și simplu savurați această gustare la un film.


Comenteaza acest articol

Patru gustări care te ajută să arzi grăsimile și să dormi mai bine

by Andreea Damian   2 min
0