Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Patru sfaturi pentru a-ți păstra tenul de vară până toamna târziu

Un bronz care rezistă și o piele luminoasă până spre sfârșitul toamnei? Visăm cu toatele la asta. în acest articol veți descoperi sfaturi utile care vă vor ajuta în acest sens.

Evitați autobronzantul

Când bronzul începe să dispară, devine galben și plictisitor pe măsură ce proteinele din piele se oxidează. Ideea nu este să puneți mai mult bronz, ci să aplicați un primer violet cu efect reflectorizant.

Creșteți strălucirea

Bronzul este sublim atunci când îi dai lumină și hidratare. Așadar, evitați și texturile prea mate. Sunt preferate pudrele solare în gel, loțiune sau cremă și formule îmbogățite cu ingrediente active hidratante și pigmenți reflectorizanți.

Exfoliați ușor

După ce se protejează de razele UV, pielea este îngroșată și celulele moarte înnegresc tenul. Soluția: aplicați o loțiune exfoliantă ușoară noaptea sau folosiți un exfoliant pe bază de cereale de două ori pe săptămână. Acesta va face culoarea mai strălucitoare și mai uniformă.

Strălucire din interior spre exterior

Suplimentele alimentare sunt aliații noștri pentru a menține pielea aurie. Puteți continua să luați capsule de bronzare și antioxidante, dar ideal este un cocktail dozat cu precursori de colagen, acid hialuronic, resveratrol pentru a redensifica cu strălucire.

ARTICOLE SIMILARE

Modă dusă la extreme: pantofii care imită pielea de om

Andreea Damian

Flower by Kenzo, Matrioska edition de Crăciun

realitatea

Tendinte Londa – Top nuante de par in 2014

Endometrioza | 3 simptome care trebuie să te alerteze

Andreea Damian

Festivalul de la Cannes nu va putea avea loc în formatul original

Andreea Damian

Katherine Heigl o înlocuiește pe Meghan Markle în serialul „Suits”

Andreea Damian

Scrie un comentariu