Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Paul Ciuci de la Compact, criticat după ce a salvat o căprioară

Îndrăgitul solist al trupei Compact a făcut un gest de nota 10, salvând un pui de căprioară. Din păcate, după ce Paul Ciuci a publicat câteva imagini cu micuțul animal a primit cristici aspre, însă acesta i-a răspuns celei care l-a criticat, care nici măcar nu știa să scrie așa cum trebuie.

paul ciuci si puiul
paul ciuci si puiul

“Ce să faci ? N-ai ce să faci. Când aleargă după tine micuțul ăsta și strigă “mama, mama“ chiar dacă te confundă, trebuie să te oprești și să-l iei în brațe ! E timpul să “alaptez”. Iubiți, copiii, animalele și natura… așa mai avem o șansă!. (editare de seară : sunt vreo două prigorii aici pe pagina mea care își permit să mă bănuiască de faptul că “am răpit” puiuțul ăsta de căprioară.. și comentează pe tema asta! le spun la amandouă: când veți învață să scrieți corect cuvântul “VEȚI” pe care îl siluiți și îl despărțiți cum va place vouă, cucuietelor, când veți pricepe că nu se scrie “ve-ți” atunci abia atunci VEȚI avea dreptul să apăreți aici la mine și să va etalați

paul ciuci
paul ciuci

 

lipsa de educație! Până atunci trebuie să știți că nu suport prostia și pentru mine nu contează cât de “lungi ai unghiile sau cracii” contează câte dialoguri putem duce la bun sfârșit fără să ne plictisim … și pentru că v-am acordat prea mult timp (atenție se scrie “v-am”, da ?) din timpul pe care trebuia să-l dau cățeilor fără mâncare și apă care merg la somn flămanzi .. (dar pe voi două vă doare-n cur de asta ) cu ajutorul prietenilor mei de la Antract va “dau” acest cântec ca să meditați (dacă aveți cu ce) la acest mesaj ) : “Fă, ești frumoasă..””, a scris Paul pe pagina lui.

ARTICOLE SIMILARE

Divorț neașteptat în showbiz! S-au despărțit după 18 ani

Andreea Damian

Începe Bucharest Fashion Film Festival!

Ciocîrlan

Tily Niculae, eveniment special în familie: și-a creștinat fiul

Tabu Tabu

Kim Kardashian a transformat pasiunea pe care o avea de 15 ani în realitate

Andreea Damian

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a petrecut cu iubitul și mama ei de majorat

Tabu Tabu

Actorul Aaron Paul din serialul El Camino a încercat pălinca și i-a plăcut

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu