Home > Vedete > Paul Ipate a făcut 35 de ani! Cum s-a cuplat cu Jojo și cu cine s-a iubit înainte

Paul Ipate a făcut 35 de ani! Cum s-a cuplat cu Jojo și cu cine s-a iubit înainte

paul ipate si jojo

Îndrăgitul actor a împlinit pe 17 martie frumoasa vârstă de 35 de ani. Paul Ipate este un bărbat împlinit, având o relație de ceva vreme cu Cătălina Grama Jojo și împreună au o fetiță. Actor, scenarist, vedetă de televiziune, actorul s-a mai iubit cu o altă vedetă de televiziune.

paul ipate

paul ipate

Actorii se îndrăgostesc de multe ori între ei și este și cazul lui Paul Ipate care acum are o relație de aproape șase ani cu fosta cantareta și vedetă de televiziune Cătălina Grama Jojo. “Eu și Paul nu suntem neapărat genul care sărbătorește Ziua Îndrăgostiților, însă eu una, pentru că ador tot ce ține de iubire nu mă pot abține să va spun “La mulți ani îndrăgostiților!” Și apropos de îndrăgostiți: eu și @paulipate ne-am cunoscut acum aproape 5 ani într-un context super fain, pe platourile de filmare a unui lungmetraj care încă nu a apărut dar sperăm să apară la un moment dat”, a scris Jojo pe Instagram.

paul pate si iaoan blaj

paul pate si iaoan blaj

Povestea lor a invceput atunci, însă amândoi au avut alte relații. De exemplu, Paul a avut o relație cu Ioana Blaj, actrița pe care o știți din “Fructul oprit” dar și din “Sacrificiul”. Cei doi au fost în tinerețe, la începutul relației lor, protagoniștii unei reclame la telefonie mobilă, devenit foarte cunoscuți la vremea aceea. Acum atât Paul cât și Ioana sunt familiști și fiecare are familia lui, copii și carierele lor separate. Paul Ipate a jucat în mai multe prodctii de televiziune, seriale de cursa lungă, emisiuni de televiziune și chiar reality-showuri. Împreună cu soția să chiar au plecat la un astfel de reality-show însă nu au fost câștigători. Dar au o familie frumoasă și se înțeleg excelent.

Articole asemanatoare
paul ipate si jojo
Ce probleme de sănătate au avut în familie Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate
jojo-catalina-grama
Ce familie frumoasă are Cătălina Jojo Grama! Ce sărbătorește vedeta în carantină
JOJO – relatia incredibila cu PAUL IPATE!
JOJO s-a combinat cu actorul PAUL IPATE

Comenteaza acest articol

Paul Ipate a făcut 35 de ani! Cum s-a cuplat cu Jojo și cu cine s-a iubit înainte

by Tabu Tabu   1 min
0