Home > Sex-Relatii > Pauza de sex VS. Pauza de masa

Pauza de sex VS. Pauza de masa

Se stie ca Suedia este o tara extrem de dezvoltata pe toate planurile si un popor super deschis la minte, insa acum, pare-se, suedezii au socat pe toata lumea!

Propunere socanta

Cu ce idee credeti ca a venit politicianul Per-Erik Muskos (42)? Tineti-va bine! El a propus ca pauza de masa de la serviciu sa fie inlocuita cu o varianta mult mai… neasteptata! Cu o pauza de sex! Da, da, ati citit perfect!

Per-Erik Muskos considera ca angajatii ar fi mult mai productivi si relaxati, daca in timpul programului de la munca ar avea o ora de pauza in care sa dea o fuga acasa si sa isi „iubeasca” partenerul. Destul de socant, nu e asa?

Doar imaginati-va: ceasul indica ora pauzei, insa de data aceasta angajatii nu mai dau fuga la vreo cantina sau la vreun fast-food pentru a lua pranzul, ci dimpotriva! Merg acasa! Macar de ar merge sa ia pranzul alaturi de familie, dar nu! Ei ar putea sari peste masa si merge direct in dormitorul matrimonial conform propunerii lui Per-Erik Muskos!

Avanataje si dezavanataje

Politicianul considera ca aceasta masura ar fi una benefica, deoarece sexul relaxeaza si i-ar putea ajuta pe angajati sa isi reia treburile de la job cu mult mai mult spor si chef.

De asemenea, el afirma ca o asemenea pauza ar ajuta la consolidarea relatiilor dintre parteneri, deoarece acestia nu mai au timp de relatii sexuale din cauza programului de la serviciu, dar si ca aceasta pauza de sex ar ajuta la cresterea natalitatii din Suedia.

Un dezavantaj ar fi ca nimeni nu poate garanta ce face un angajat in aceasta pauza. Se pare ca angajatorii trebuie sa mearga pe incredere si sa isi lase subalternii sa dea o fuga pana acasa pentru o mica partida.

Situatii posibile si…amuzante

Pleci de la munca, dai o fuga in dormitor, te imbraci pe fuga si revii la serviciu, toate bune si frumoase pana aici! Dar daca esti singur? Haaa, in acest caz poate iti inviti colega de birou sa va petreceti pauza impreuna, nu? Doar nu ai vrea sa iti ratezi pauza stand tot intre patru pereti!

Daca, sa zicem, copilul tau vine de la scoala mai devreme, si, nestiind ce se intampla, intra peste tine si partenerul tau in dormitor? O sa ii explici ca mami si tati…mananca asa in pauze? J)

Cum ar fi sa pierzi notiunea timpului si sa uiti ca trebuie sa te reintorci la munca? Amuzant, nu? Intrii in birou pe fuga mare si ai slitul deschis, cravata sucita, urme de ruj sau chiar o muscatura pe gat. Ha ha, oare cum te-ai scuza intr-o asemenea situatie?

Ce parere au romanii?

Suedezii sunt considerati unii dintre cei mai fericiti oameni de pe intreaga planeta datorita stilului lor de viata si al educatiei pe care il primesc inca de pe bancile scolilor primare. Cu toate acestea, masura propusa de Per-Erik Muskos pare sa intreaca orice asteptare. Acum, tot ce ne ramane sa facem este doar sa asteptam sa vedem daca propunerea sa va fi sau nu pusa in aplicare.

Noi le tinem pumnii stransi si asteptam sa vedem daca astfel de idei vor aparea si in Romania. Ce ziceti, ati fi pro sau contra unei asemenea idei?!


Articole asemanatoare
De ce voi vota cu Matilda la Eurovision

1 Response

  1. Armand

    Orice face din actul sexual un act public este o perversiune si trebuie tratat ca atare. Toate bazaconiile gen sexul in grup, in locuri publice, introdus in programul de lucru la serviciu etc. nu fac decat sa denatureze esenta intima a actului sexual si sa-l perverteasca. De evitat. Cat priveste aceste tari asa-zis civilizate si “fericite”, ele sunt in aceeasi situatie in care se gasea Imperiul Roman in perioada lui de decadere. Si acolo, pervertirea si degenerarea moravurilor, in special a celor legate de viata intima, n-a fost de bun augur si istoria a dovedit-o. Decadenta nu va fi niciodata un semn al atingeri culmilor civilizatiei.

Comenteaza acest articol

Pauza de sex VS. Pauza de masa

by Bianca Dragan   2 min
1