Tabu
Image default
lifestyle

Pavel Bartoş, despre Gina Pistol: “Mă doare în p***ă! Asta e proastă rău de tot, s-a întrecut orice limită!”

Pavel Bartoş şi-a strâns lucrurile şi a vrut să părăsească emisiunea “Serviti, va rog!”, unde participa alaturi de Gina Pistol, Doinita Oancea si Razvan Fodor, fiind foarte enervat după ce a descoperit că toate hainele sale curate erau pline de nisip.

Când a intrat în rulota sa, Pavel Bartoş a avut parte de o surpriză colosală: toate hainele sale erau murdare. “În seara asta nu mai intru în spectacol! Asta e foarte proastă! Proastă rău de tot! Urât de proastă! Şi în clipa asta s-a terminat! Eu am plecat. Mă doare-n p***ă! E proastă rău de tot! Am plecat, salutare, am plecat!”, a izbucnit Pavel Bartoş.

Totul a pornit de la o farsă pusă la cale de Doiniţa Oancea şi Gina Pistol, care s-au ocupat de hainele lui Bartoş şi i-au umplut valizele cu nisip, murdărindu-le. “Mă aşteptam să se supere, dar nu mă aşteptam să se supere atât de rău! Că până la urmă nu i-am pus noroi, nu i-am adus resturi, mizerie de la animale…”, a mărturisit Doiniţa Oancea.

“Eu am crezut că glumeşte, dar era pe bune! Chiar vroia să plece! El tot timpul a trăit cu impresia că nea Marin i-a făcut asta, că l-a pedepsit pentru că tot timpul a chiulit. Dar nu se aştepta să îi fi făcut eu sau Doiniţa gluma asta!”, a spus Gina Pistol.

Din fericire, i-a trecut repede supărarea şi Pavel s-a întors la emisiune. Dar Gina a explicat de ce a vrut să se răzbune pe Pavel Bartoş în acest fel. “Băieţii au dormit într-o altă rulotă. Cum se ştie, nu ai apă caldă tot timpul. Pavel, hoţomanul, a venit şi ne-a folosit toată apa caldă. Şi eu, şi Doiniţa a trebuit să ne spălăm cu apă rece. Şi ne-am gândit ce să-i facem noi?”, a spus Gina Pistol.

ARTICOLE SIMILARE

Benzile desenate româneşti impresionează la New York Comic Con

realitatea

Vedetele de la Hollywood, afectate de cenușa vulcanică

realitatea

A doua viață a Aurei Tatu

realitatea

…Si sotia lui BRENCIU data afara de la Antena 1!

Două reclame Diesel interzise pentru indecență – FOTO

realitatea

Monsters of Rock: Cornel Ilie

Scrie un comentariu