Home > Agenda > Pe 14 septembrie, Braşovul găzduieşte cea de-a XI-a ediţie RMA!

Pe 14 septembrie, Braşovul găzduieşte cea de-a XI-a ediţie RMA!

Pe 14 septembrie, Piaţa Sfatului din Braşov va fi, pentru a doua oară, gazda galei  Romanian Music Awards!

Cel mai aşteptat eveniment al anului, Romanian Music Awards, va dispune de o scenă uriaşă,  unde se vor acorda cele mai importante premii ale industriei muzicale. Show-ul care premiază cei mai buni performeri ai ultimului an a ajuns la cea de-a unsprezecea ediţie. Publicul extraordinar a convins organizatorii evenimentului să se întoarcă la Braşov, după primirea călduroasă din 2011.

Am avut parte de un public excepţional. Piaţa Sfatului a fost neîncăpătoare pentru zecile de mii de persoane care au venit la decernarea premiilor Romanian Music Awards. Ei ne-au convins că anul acesta pot fi din nou gazda perfectă.”, a declarat Giovanni Francesco, organizatorul evenimentului.

Ca in fiecare an, artiştii care vor urca pe scenă vor surprinde cu show-uri unice, iar apariţiile pe covorul roşu se anunţă a fi spectaculoase. Music Channel va transmite LIVE, pe data de 14 septembrie, începând cu ora 19.00 cel mai aşteptat eveniment muzical al anului. Până atunci însă, artiştii nominalizaţi vor putea fi votaţi pe pagina dedicată evenimentului. Organizatorii vor anunţa în curand adresa site-ului pe care se pot vota nominalizaţii.

Organizator: Music Channel

Articole asemanatoare
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
Surpriză neplăcută pentru fanii Electric Castle: Damian Marley apare în ziua 0
Interviu: Selah Sue, din nou in Romania: “Eram nesigura pe mine”
Creeaza-ti ANUL 2016!

Comenteaza acest articol

Pe 14 septembrie, Braşovul găzduieşte cea de-a XI-a ediţie RMA!

by   1 min
0