Tabu
Image default
PEOPLESlider

Lora și iubitul ei, blocați în Bali de două luni. Când vor putea reveni în țară

Veste bună pentru îndrăgita interpretă Lora – Laura Petrescu și iubitul ei, impresarul Ionuț Ghenu, care sunt blocați de ceva vreme în Bali unde veniseră în vacanță. Din cauza pandemiei cei doi n-au mai putut reveni în țară și au trebuit să se descurce așa cum au putut printre străini unde au descoperit și alți români.
Pe 10 martie, Lora (37 de ani) şi Ionuţ Ghenu (35 de ani) au plecat într-o vacanţă de vis în Insula Bali, unde au fost surprinşi de pandemie. Iniţial, şi-au propus să-şi prelungească vacanţa în Indonezia până pe 7 aprilie. Toate zborurile erau însă anulate pentru o perioadă nedeterminată, aşa că nu ştiu când şi cum vor putea ajunge înapoi în ţară. În plus, era posibil să rămână fără finanțe şi deja îşi fac griji despre cum vor supravieţui în următoarea perioadă.

lora
lora

Lora le-a povestit fanilor de mai multe ori cum stă situația pe rețelele de socialziare. Iar recent, a aflat o veste bună pe care a hotărât să o impartasseasca cu fanii ei virtuali. Și anume, că pe 9 iunie, este posibil să se întoarcă în țară și să revină la viață dinainte. Imediat fanii au reacționat pe rețelele de socializare și s-au bucarat la aflarea veștii. Ea și iubitul ei se mută de ceva vreme dintr-un loc în altul, însă au noroc de niște priveliști adorabile. Să sperăm că se vor întoarce cât mai curând acasă și că își vor relua concertele și vor face treaba.

ARTICOLE SIMILARE

Cum își face curaj Jessica Alba pentru scenele de sex

Andreea Damian

Fotografie – Cristiana Apostol

realitatea

Transformarea incredibilă a unei actriţe celebre. N-ai să ghicești cine este această femeie – FOTO

Andreea Damian

Unde au plecat Jorge, Alina Pușcaș și Ela Crăciun după Paște

Tabu Tabu

Laura Cosoi va deveni din nou mamă!

Tabu Tabu

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit. Care este motivul

Andreea Damian

Scrie un comentariu