Tabu
Image default
lifestyle

Pe ce cheltuiesc banii cele mai bogate femei din lume

Oprah Winfrey

Este cea mai bogată celebritate afro-americană, are o avere de 225 de milioane de dolari, are proprietăți în Chicago, Hawaii, Santa Barbara și California și a donat 40 de milioane de dolari pentru deschiderea unei școli în Africa de Sud.

Are cei mai scumpi pantofi din lume, care valorează 1 milion de lire, au fost creați de Stuart Weitzman, sunt bătuți cu 642 de rubine și cusuți cu fir de platină. De câte ori îi poartă Oprah spune: „Sunt tot cu picioarele pe pământ, doar că port pantofi mai buni“.

Brad Pitt și Angelina Jolie

Ea are o avere de 22 de milioane, iar el are aproximativ 35 de milioane de dolari, și sunt un cuplu puternic. Când nu adoptă sau fac copii, cei doi fac achiziții spectaculoase. Una dintre aceste „cumpărături“ este insula Etiopia din Arhipelagul World-Dubai pe care au cheltuit aproximativ 50 de milioane de dolari.

Madonna

Madonna are o avere estimată la 220 milioane de lire sterline, bani pe care i-a făcut treptat de la debutul ei din 1982. Cea mai mare parte din această avere a rezultat din vânzarea a 200 de milioane de albume. Care este răsfățul Madonnei? Diva muzicii cheltuiește peste 10.000 de dolari pe lună pentru apa pe care o consumă întreaga familie. Apa cu pricina este specială pentru că este binecuvântată de preoți Kabbalah, iar Madonna – desigur – nu bea altceva.


Barbara Streisand

Se află pe al doilea loc în lista cântărețelor bogate și a acumulat 30 de milioane de lire sterline numai din primul turneu mondial făcut… la ceva vreme după ce și-a anunțat retragerea din lumea muzicală în 2002. Barbarei îi place să se răsfețe în dormitor, așa se face că are unul dintre cele mai scumpe paturi din lume; e venețian și a fost creat de Phyllis Morris. Patul este estimat la 70.000 de dolari.


Celine Dion

Are o avere de peste 40 de milioane de dolari, o mare parte din ea rezultând din concertele susținute la Caesar Palace din Las
Vegas. În 2004 și-a achiziționat una dintre cele mai scumpe și luxoase mașini din lume. Este vorba despre Mercedes Maybach. Ca să înțelegeți exact cum stau lucrurile, un detaliu: cel mai ieftin model costă 400.000 de dolari. (Åžtim, și unii dintre români au în palmares o asemenea mașină, dar ei nu sunt în topurile internaționale.)

Dar cele mai bogate femei din lume, cele care au averi inimaginabil de mari, își țin viața particulară în secret. Iată care sunt super femeile lumii, conform revistei Forbes.

Liliane Bettencourt 83 de ani

Avere de peste 20 de miliarde de dolari

În anul 2006 era între cei 15 cei mai  bogați oameni din lume, este cu siguranță cea mai bogată locuitoare a Franței. În fiecare an acordă bursa „Liliane Bettencourt“ pentru cercetare în medicină și chimie“ unui cer­ce­tă­tor european sub 45 de ani.

Christy Walton 51 de ani

Avere de peste 15 miliarde de dolari

Este văduva lui John Walton, unul dintre moștenitorii lanțului de magazine Wal-Mart care a decedat într-un accident de avion în iunie 2005. În acest moment Christy este cea mai bogată femeie din S.U.A., deține 40% din acțiunile companiei.

Alice Walton 56 de ani

Avere de peste 15 miliarde de dolari

Sora lui John Walton și fiica lui Sam Walton, deține acțiuni în lanțul de magazine Wal-Mart. Alături de mama ei și cumnata ei, reprezintă una dintre cele mai bogate familii din S.U.A.

Abigail Johnson 46 de ani

Avere estimată la 12 miliarde de dolari

Conduce alături de tatăl său, Edward Johnson, o firmă de investiții Fidelity Investments, cea mai mare companie de fonduri mutuale. Deși a absolvit Istoria Artei la Co­legiul Hobart și William Smith, în anul 1980 a început un internship la firma tatălui său.

Anne Cox Chambers 86 de ani

Avere estimată la 12,5 miliarde

Este fiica lui James M. Cox, guvernator cu trei mandate al statului Ohio, și a moștenit un imperiu mediatic la moartea acestuia: 17 ziare, 15 stații TV, 79 de posturi de radio.

ARTICOLE SIMILARE

American Music Awards 2011, Adele este în topul nominalizărilor

realitatea

Reforma lui Jack Mikaloff, CEO UPC

realitatea

Alessandra Ambrosio, goală în Hohem Vogue

realitatea

Eu când vreau să fluier, fluier – ovații la Berlin 2010

realitatea

Americanii au adoptat o lege dură împotriva paparazzilor

realitatea

Joshua Bell la Ateneul Român din București

realitatea

Scrie un comentariu