Tabu
Image default
BEAUTY

Pedichiura japoneză pentru o piele de bebeluș, în doar 20 de minute

Pedichiura japoneză diferă de alte tipuri de pedichiură prin faptul că nu este chiar o procedură cosmetică. Pedichiura japoneză permite nu numai îngrijirea eficientă a unghiilor, ci și prevenirea și chiar tratarea anumitor boli ale unghiilor. Acest tip de pedichiură a apărut recent, dar a devenit popular și s-a extins foarte repede.

Caracteristici de manichiură japoneză

  • utilizarea preparatelor naturale;
  • utilizarea instrumentelor naturale;
  • abordare individuală.

Tehnica pedichiura japoneză oferă îngrijire delicată a pielii și a unghiei, inclusiv așa-numitele picioare de curățare japoneze.

În general, procedura de pedichiură japoneză este similar privind procedura de pedichiură clasică. În fiecare pas se simte respirația naturii: aburit picioare în mod necesar în baie de plante, agenți de a cuticul,a emoliere cu minerale de la Marea Japoniei, se aplică exfoliant natural, placa este lustruit pasta de minerale și Kitchin, toate acoperirile de protecție se bazează pe uleiuri esențiale, necesare masaj pungi cu ierburi.

Avantajele pedichiurii japoneze

Principalele avantaje ale acestei proceduri sunt:

  • Efectul terapeutic este vizibil imediat.
  • Este o procedură extrem de plăcută.
  • Tratează boli de piele și boli de unghii cu ajutorul produselor naturale.
  • Procedura este nedureroasă.

Dacă decideți să faceți o pedichiură japoneză acasă, procurați-vă din timp preparate naturale și un instrumentar de mani/pedi bun. De asemenea, este foarte important să fiți într-o dispoziție bună. Poate o muzică relaxantă, care vă va inspira ca să creați rezultate de neegalat.

Aveți nevoie de o cremă pe bază de ceară de albine, pilă din sticlă, pilă din piele de căprioară și o lavetă pentru lustruirea unghiilor. Tratamentul are efect chiar de la prima folosire, redând frumusețea, luciul natural unghiilor și favorizând creșterea sănătoasă a acestora. Datorita conținutului de ceară de albine unghiile devin mai tari, mai rezistente și mai lucioase de la tratament la tratament, iar luciul este de durată extrem de lungă.

ARTICOLE SIMILARE

Skincode Essentials, made in Switzerland

realitatea

Uleiurile coreene esențiale pentru un ten luminos

Andreea Damian

How to: impletituri romantice de primavara

INNA pozeaza sexy la piscina! FOTO

Afla cum poti sa realizezi un machiaj cu fard maro

realitatea

Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasă femeie din lume?

Scrie un comentariu