Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

PELINEL e insarcinata? Cu cine? De ce a renuntat la numele Boureanu

pelinel 1 catwalkDupa zvonul privind o posibilă aventură pe care Valentina Pelinel (33 de ani) ar fi avut-o cu Cristi Borcea, pe când aceasta era fotomodel, au apărut şi altele legate de divorţul blondei.

Adevărul pare a fi, însă, cu totul altul: Valentina a renunţat în acte la numele de familie al soţului ei, Cristian Boureanu, doar pentru a scăpa de birocraţia americană. De altfel, într-unul dintre dosarele de executare silită a terenurilor pe care politicianul le-a cumpărat în urma unor împrumuturi bancare – ulterior neachitate şi în care este parte şi Valentina, în dreptul numelui blondei apare sintagma “Pelinel (fostă Boureanu)”.

O prietenă din anturajul celor doi spune însă că Valentina şi-a reluat numele de fată în urmă cu doi ani, din cauza birocraţiei americane şi nicidecum pentru că ar fi trecut printr-un divorţ: “Valentina nu s-a despărţit de Boureanu. Cei doi sunt bine mersi, în Statele Unite, unde ea se reface după accidentul de pe pârtia de schi. Povestea cu numele este veche, de doi ani. Ea şi-a reluat numele de fată deoarece avea probleme cu nişte imobile pe care le deţine în Statele Unite. Nici vorbă de divorţ sau de certuri. Dimpotrivă, am înţeles că Valentina s-ar putea să fie însărcinată.”, a povestit o prietenă de-a cuplului.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/pelinel-boureanu-bine-america-484312.html#ixzz2v9eWCdps

ARTICOLE SIMILARE

Ţinuta Oanei Zăvoranu în Ţara Sfântă

Mariaj fericit de-¦ stiluri

realitatea

Roboții sexuali cu „erori de codificare” predispuși „să stranguleze oamenii”

realitatea

Pastilele eficiente în tratarea cancerului de plămâni ca și chimioterapia

realitatea

Rihanna are o sosie în India. Renee Kujur a devenit virală pe Instagram

Andreea Damian

Un grup de săteni din Indonezia a omorât aproape 300 de crocodili ca să se răzbune

realitatea

Scrie un comentariu