Home > Fashion > Penelope Cruz a purtat o rochie H&M la Vanity Fair

Penelope Cruz a purtat o rochie H&M la Vanity Fair

Anul acesta, la petrecerea Vanity Fair Oscar Party, actrița Penelope Cruz a ales să poarte o rochie spectaculoasă, de inspirație flamenco, creată de H&M.

Echipa internă de design H&M a personalizat ținuta, completând look-ul minunatei Penelope Cruz pentru această ocazie specială. Rochia lungă de seară, în nuanțele unui albastru închis răvăşitor este creată din materiale sustenabile. Un model similar va fi disponibil în magazinele H&M selecționate, acesta făcând parte din colecția ConsciousExcusive, care va fi lansată pe 10 Aprilie 2014. Colecțiile Conscious fac parte din angajamentul pe care H&M şi-l ia pentru a oferi clienților săi modă mai sustenabilă.

“Penelope Cruz este o actriţă pe care noi o admirăm nespus de mult,  are un stil feminin strălucitor si o frumusețe naturală irezistibilă. Suntem foarte încântați că una dintre cele mai fermecătoare actrițe din lume a ales să poarte o rochie H&M pentru acest eveniment şi sperăm ca acest lucru să îi inspire pe clienții noştri.” spune Ann-Sofie Johansson, Şefa Departamentului de Design H&M.

Articole asemanatoare
H&M
H&M se prăbușește din cauza pandemiei. Ce va face cu stocul de haine nevândute
H&M
Decizia suedezilor de la H&M, după ce au închis temporar magazinele și au făcut concedieri masive
rochie
Uimitoarea evoluție a rochiei de-a lungul timpului
rochie
Vedetele care au curajul să poarte aceeași rochie de mai multe ori

Comenteaza acest articol

Penelope Cruz a purtat o rochie H&M la Vanity Fair

by   1 min
0