Home > Fashion > Penelope Cruz a purtat o rochie H&M la Vanity Fair

Penelope Cruz a purtat o rochie H&M la Vanity Fair

Anul acesta, la petrecerea Vanity Fair Oscar Party, actrița Penelope Cruz a ales să poarte o rochie spectaculoasă, de inspirație flamenco, creată de H&M.

Echipa internă de design H&M a personalizat ținuta, completând look-ul minunatei Penelope Cruz pentru această ocazie specială. Rochia lungă de seară, în nuanțele unui albastru închis răvăşitor este creată din materiale sustenabile. Un model similar va fi disponibil în magazinele H&M selecționate, acesta făcând parte din colecția ConsciousExcusive, care va fi lansată pe 10 Aprilie 2014. Colecțiile Conscious fac parte din angajamentul pe care H&M şi-l ia pentru a oferi clienților săi modă mai sustenabilă.

“Penelope Cruz este o actriţă pe care noi o admirăm nespus de mult,  are un stil feminin strălucitor si o frumusețe naturală irezistibilă. Suntem foarte încântați că una dintre cele mai fermecătoare actrițe din lume a ales să poarte o rochie H&M pentru acest eveniment şi sperăm ca acest lucru să îi inspire pe clienții noştri.” spune Ann-Sofie Johansson, Şefa Departamentului de Design H&M.


Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 28 aprilie!
Peste 30 de designeri si branduri de pe 4 continente se reunesc in cadrul festivalului de moda Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015
Rochia de $150,000 a Lupitei Nyong’o a fost furata
10 lucruri pe care orice femeie pana in 30 de ani ar trebui sa le bifeze!

Loading...

Comenteaza acest articol

Penelope Cruz a purtat o rochie H&M la Vanity Fair

by   1 min
0