Tabu
PEOPLE Slider

Penelope Cruz, gest sublim pentru Donatella Versace

Penelope Cruz

Penelope Cruz a dezvăluit că a căutat-o pe Donatella Versace ca să-i ceară binecuvântarea înainte de a o interpreta în serialul American Crime Story. Actrița, în vârstă de 44 de ani, și-a dorit foarte mult s-o joace pe creatoarea de modă în proiectul despre asasinarea fratelui ei, Gianni Versace.

Vedeta a spus într-un interviu acordat pentru Sunday Life Magazine că a sunat-o pe Donatella înainte de a accepta rolul din Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, pentru că avea nevoie de binecuvântarea ei.

„Într-un fel, aveam nevoie de binecuvântarea ei pentru că o respect mult”, a spus Penelope Cruz, adăugând că a vrut totodată s-o umanizeze pe Donatella. „Am vrut să arăt partea ei pe care o știu, vulnerabilitatea și bunătatea ei, dar și simțul autoironiei pe care îl are.”

Familia Versace a transmis într-un comunicat că nu a autorizat producţia şi nici nu a luat parte la realizarea ei, și că totul trebuie considerat „ficțiune”. Totuși, Donatella i-a oferit un buchet de flori actriței după ce aceasta a fost nominalizată la Globul de Aur. Anterior, creatoarea de modă a confirmat că a avut o discuție cu Penelope Cruz, dar a refuzat să dea detalii despre această conversație.

Al doilea sezon din American Crime Story a fost lansat anul trecut și spune povestea asasinării lui Gianni Versace. Serialul prezintă detalii din spatele crimei, cum a ajuns Andrew Cunanan în preajma victimei sale, dar și ce l-a determinat să-l împuște pe designer, chiar pe scările casei acestuia. Din distribuție fac parte Penelope Cruz, Édgar Ramírez și Ricky Martin.

ARTICOLE SIMILARE

Laura Cosoi, în doliu! Tatăl ei a murit de COVID-19

Andreea Damian

Ce crede Oana Zăvoranu despre despărțirea lui Pepe de Raluca Pastramă

Tabu Tabu

Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente

Tabu Tabu

Afla ce performante au obtinut femeile in cateva sporturi la care nu te asteptai

realitatea

Artistul din România care s-a sinucis pentru că părinții săi erau plecați peste hotare

Tabu Tabu

3 site-uri cu produse si servicii de care orice femeie are nevoie

realitatea

1 comentariu

Penelope Cruz, gest sublim pentru Donatella Versace – RO-Stiri.com 20 March 2019 at 9:11

[…] Gestul lui Penelope Cruz, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu