Home > beauty > Penelope Cruz împărtășește din secretele ei de frumusețe

Penelope Cruz împărtășește din secretele ei de frumusețe

penelope cruz

Penelope Cruz e de o frumusețe răpitoare, iar chipul ei a fascinat o lume întreagă. Actrița de 44 de ani reușește să păcălească trecerea anilor cu ajutorul unor trucuri de înfrumusețare pe care recent le-a împărtășit cu admiratorii ei. Actrița de origine spaniolă devine tot mai atrăgătoare pe zi ce trece. Iar arma sa secretă constă într-un ritual de beauty simplu dar de la care nu se abate niciodată.

Adesea am putut-o vedea pe Penelope Cruz fără pic de make-up și ne-a impresionat cu frumusețea sa naturală de fiecare dată. Pielea sa strălucitoare este rezultatul unui regim bazat pe suplimente alimentare –probiotice, enzime și vitamine – „specifice, de bună calitate, nu multivitamine”. Într-un interviu realizat cu revista Vogue, anul trecut, Cruz a discutat cât de mult se concentrează asupra aspectului pielii în rutina ei zilnică. ”Cred cu adevărat că stomacul este al doilea creier”, a spus ea.

https://www.instagram.com/p/BiZNrECg3Y3/?utm_source=ig_embed

Vedeta  urmează, de asemenea, o dietă strictă din care a scos zahărul, lactatele și glutenul. Consumă în schimb multe fructe, legume și proteine de calitate obținute de la animale crescute la țară. „Acum beau și o cantitate mai mare de apă, ceea ce nu făceam înainte, abia pun gura pe alcool, iar la fumat am renunțat în urmă cu câțiva ani”, a adăugat Penelope.

Frumoasa Penelope Cruz a crescut înconjurată de oameni specializați pe beauty.  Părinții ei au avut un salon de înfrumusețare în Spania, deci nu este deloc surprinzător faptul că pune mult accent pe îngrijirea pielii. Este clar că această strălucire a tenului vine din interior, da folosește și multe produse, în special de la Lancôme Génifique Sensitive. „Nu port mult machiaj in timpul zilei, folosesc produse de îngrijire a tenului precum creme și serumuri. Îmi place să am puțin blush în obraji, ruj și mascara. Pentru machiajul de seară îmi plac fardurile negre sau maro”, a încheiat actrița.

Articole asemanatoare
penelope Cruz
Penelope Cruz și Antonio Banders, împreună!
Penelope Cruz
Penelope Cruz, gest sublim pentru Donatella Versace
Celebritati nascute pe 28 aprilie!
Penelope Cruz a purtat o rochie H&M la Vanity Fair

Comenteaza acest articol

Penelope Cruz împărtășește din secretele ei de frumusețe

by Andreea Damian   1 min
0