Tabu
BEAUTYSlider

Penelope Cruz renunță la părul lung și adoptă tunsoarea sezonului

Actrița de origine spaniolă Penelope Cruz este cunoscută pentru părul său lung. Dar imaginea casei Chanel și a brandului Lancôme a decis că-i timpul pentru o schimbare de look. Vedeta a îmbrățișat tendința sezonului.

Cu doar o săptămână în urmă, ea a participat la o ședință foto pentru marca Lancôme, din timpul căreia Penelope a postat câteva imagini pe contul de Instagram. Toată lumea a observat schimbarea radicală prin care a trecut actrița. Lungimea părului nu depășea umerii.

Penelopez Cruz a optat pentru un bob drept, lung, o tunsoare la modă în acest sezon. Această coafură a fost omniprezentă la prezentările de la săptămâna modei, fiind promovată de Kaia Gerber și Jill Kortleve. Tunsoarea le-a sedus și pe cântărețele Jennifer Lopez, Celine Dion și Dua Lipa. Actrița Rosamund Pike și-a făcut-o coafura semnătură, iar Monica Bellucci s-a distrat adoptând-o pentru o reclamă Cartier.

Tunsoara bob drept este cea mai potrivită pentru un păr subțire și fin. Datorită formei perfecte, se distrage atenția de la lipsa volumului și se scoate în evidență strălucirea părului fin.

ARTICOLE SIMILARE

A murit actorul din „Friends”. Matthew Perry avea 54 de ani

Andreea Damian

Cum arată „femeia ideală” în 11 țări diferite

Andreea Damian

Toți au râs de Melania Trump după prima zi din turneul african. S-a îmbrăcat cu fața de masă

Andreea Damian

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2022. Cine a plecat acasă cu marele premiu

Andreea Damian

Ed Sheeran a făcut anunțul care i-a întristat pe fani

Andreea Damian

Cum arată apartamentul de lux în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea

Andreea Damian

Scrie un comentariu