Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Penelope Cruz renunță la părul lung și adoptă tunsoarea sezonului

Actrița de origine spaniolă Penelope Cruz este cunoscută pentru părul său lung. Dar imaginea casei Chanel și a brandului Lancôme a decis că-i timpul pentru o schimbare de look. Vedeta a îmbrățișat tendința sezonului.

Cu doar o săptămână în urmă, ea a participat la o ședință foto pentru marca Lancôme, din timpul căreia Penelope a postat câteva imagini pe contul de Instagram. Toată lumea a observat schimbarea radicală prin care a trecut actrița. Lungimea părului nu depășea umerii.

Penelopez Cruz a optat pentru un bob drept, lung, o tunsoare la modă în acest sezon. Această coafură a fost omniprezentă la prezentările de la săptămâna modei, fiind promovată de Kaia Gerber și Jill Kortleve. Tunsoarea le-a sedus și pe cântărețele Jennifer Lopez, Celine Dion și Dua Lipa. Actrița Rosamund Pike și-a făcut-o coafura semnătură, iar Monica Bellucci s-a distrat adoptând-o pentru o reclamă Cartier.

Tunsoara bob drept este cea mai potrivită pentru un păr subțire și fin. Datorită formei perfecte, se distrage atenția de la lipsa volumului și se scoate în evidență strălucirea părului fin.

ARTICOLE SIMILARE

Boala care o macină pe Kim Kardashian: „Cineva trebuia să mă îmbrace. Durerea era insuportabilă”

Andreea Damian

Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane, în secret

Andreea Damian

Raluca Bădulescu este INCREDIBIL de SLABĂ, după ce a pierdut aproape 60 kg

Mască de gaze și pantofi decupați stil diavoliță – Jandarmeria are de unde alege

Dora Constantinovici

Transformare de look nereusita! Mulatra Laurette s-a vopsit… BLONDA!

Ce mare s-a făcut fiul Corinei. Cum arată acum FOTO

Tabu Tabu

Scrie un comentariu