Home > Agenda > Penelope Cruz și Antonio Banders, împreună!

Penelope Cruz și Antonio Banders, împreună!

penelope Cruz

Penélope Cruz şi Antonio Banderas vor juca din nou împreună. Ei vor fi protagoniştii comediei „Competencia oficial”, sub regia argentinienilor Mariano Cohn şi Gastón Duprat.

Regizorii argentinieni Duprat şi Cohn sunt cunoscuţi pentru filmele „El hombre de al lado” (2009), „El ciudadano ilustre” (2016) şi documentarul „Todo sobre el asado” (2018).

Cei doi actori spanioli au mai jucat împreună într-o secvenţă a filmului „Los amantes pasajeros” (2013) al lui Pedro Almodóvar. Apoi au făcut parte din distribuţia „Dolor y gloria” (2019), care este nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin, iar Banderas pentru cel mai bun actor. Cruz și Banderas nu au jucat însă scene împreună.


Frumoasa Penelope Cruz a câştigat deja un Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru interpretarea sa din filmul „Vicky Cristina Barcelona”, de Woody Allen, şi a fost nominalizată la Oscar pentru „Volver”.

Filmările pentru „Competencia oficial” vor începe primăvara aceasta. Pelicula, a cărei dată de lansare nu e cunoscută, are în centru personajele interpretate de Banderas şi argentinianul Óscar Martínez, „doi actori cu traiectorii foarte diferite, ale căror metode se bat cap în cap în timpul pregătirii unui film finanţat de un milionar avid de notorietate şi care este regizat de o femeie, interpretată de Penélope Cruz”, potrivit unui comunicat al Mediapro Studios.

Din distribuţie mai fac parte Carlos Hipólito, Irene Escolar, Nagore Aranburu şi Pilar Castro.

Articole asemanatoare
Penelope Cruz
Penelope Cruz, gest sublim pentru Donatella Versace
penelope cruz
Penelope Cruz împărtășește din secretele ei de frumusețe
antonio banderas
Antonio Banderas se întoarce la Melanie Griffith, după 4 ani de la divorț?
Celebritati nascute pe 10 august!

Comenteaza acest articol

Penelope Cruz și Antonio Banders, împreună!

by Andreea Damian   1 min
0