Tabu
LIFESTYLE

Pentru ce bat inimile? Indemnul Floria pentru fericire

Dintre toate momentele de peste zi, care sunt cele pe care ne-am dori sa le pastram in memorie? Cei de la Floria, alaturi de un partener de incredere au pornit in cautarea unui raspuns.

De cele mai multe ori, fara sa ne dam seama, urmam o rutina simpla. Fie din ratiuni de timp, fie din obisnuinta, fie pentru ca viata profesionala nu ne permite altfel, dar intre job, familie, mers la sala si alte activitati casnice, raman destul de putine activitati ce ne pot scoate din cotidian.

Fara a blama insa rutina, Floria si Fitbit isi propun sa gaseasca momentele din zi care ne fac inima sa bata cu putere.

“Cu inima in gat”

Rezultatele nu au intarziat sa apara pentru un business care isi bazeaza cifra de afaceri pe fericirea celorlalti. Zi de zi, angajatii Floria livreaza fericire. Un buchet de flori este, de cele mai mute ori, o surpriza placuta, un motiv de fericire si de puls crescut.

La fel si zambetul, imbratisarile sau sarutul. In cartea sa, The Science of Kissing: What Our Lips Are Telling Us, Sheril Kirshenbaum a demonstrat stiintific faptul ca, un sarut bun ne creste pulsul si ne dilata pupilele.

Sarutul, imbratisarea sau primirea unui buchet de flori sunt cele mai la indemana raspunsuri. Iar Floria, impreuna cu Fitbit cauta sa afle cat mai multe povesti si momente frumoase.

Concursul care iti creste pulsul

Pentru ca fiecare dintre noi sa avem sansa la a testa pe propria noastra piele ce ne face cei mai fericiti, ne-am propus un concurs: punem la bataie premii care iti masoara bataile inimii! Mai precis, bratari inteligente Fitbit Flex 2 sau Fitbit Alta HR Limited Edition, pentru ea si pentru el. Aceste bratari inteligente urmaresc activitatea fizica, de la numarul de pasi, distanta parcursa, caloriile consumate si ore dormite, pana la monitorizarea continua a ritmului cardiac.

Regula de participare este simpla: sunt inscrisi automat in concurs toti cei care au cumparat plante sau flori de pe www.floria.ro sau din Florariile Floria. Fiecare participant primeste un premiu instant, un voucher cu o reducere de 10%, si este inscris in cursa pentru premiile saptamanale sau marele premiu.

Promotia este valabila pana in data de 6 noiembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Adrian Cristea rupe tăcerea: «Victor o brusca pe Bianca, o trăgea de păr»

Oana Roman, imagini spectaculoase din luna de miere!

La un pas de sinucidere? Iata-l pe iubitul oficial al LAVINIEI PARVA – e impresarul ei! FOTO!

Chic parizian

realitatea

E cea mai slaba femeie din lume si nu poate sa se ingrase oricat ar manca!

Cum să rămâi tânără

realitatea

Scrie un comentariu