Home > Lifestyle > Stiri > Pentru nunta anului, Elena Basescu si-a ales domnisoara si cavalerul de onoare: POPONETZ!

Pentru nunta anului, Elena Basescu si-a ales domnisoara si cavalerul de onoare: POPONETZ!

Nasii, invitatii, meniul, formatiile – aproape toate detaliile importante ale nuntii anului, dintre mezina presedintelui, Elena Basescu, si Bogdan Ionescu, zis “Syda”, au fost dezvaluite, in ultimele saptamani.

Dar cine le va sta alaturi mirilor, sambata, in cea mai frumoasa zi din viata lor? Surse din anturajul celor doi sustin ca viitoarea doamna Ionescu a ales-o domnisoara de onoare pe verisoara sa primara, Raluca, fiica fratelui presedintelui, Mircea Basescu. Prezenta discreta, Raluca a absolvit in 2008 Academia de Studii Economice si locuieste in Capitala.
Surpriza vine insa din alegerea cavalerului de onoare, aceasta sarcina fiindu-i incredintata afaceristului Codin Maticiuc, cunoscut in lumea mondena drept “Poponet” (pe lista lui au fost Gina Pistol, Anna Lesko etc.). Pe EBA si pe Codin ii leaga o prietenie veche si trainica, lucru care nu se poate spune despre relatia cavalerului cu mirele “Syda”.

“Eu si Elena suntem prieteni vechi si fosti colegi de clasa, de liceu. Bogdan si Elena m-au rugat sa le fiu cavaler de onoare si nu am avut cum sa-i refuz atata vreme cat Elena mi-a fost mereu foarte aproape atat ca prietena, dar si aproape de orfelinatul pe care il am”, a declarat Codin Maticiuc pentru CANCAN.ro.

Articole asemanatoare
Cum puteți fi mai frumoase în ziua nuntii
nuntă
O nouă nuntă în familia regală britanică. Mireasa: nepoata reginei, prințesa Eugenie
Verișorul reginei Elizabeth s-a căsătorit în prima nuntă regală între persoane de același sex
inel de logodnă
Studiile arată că valoarea inelului de logodnă poate determina cât va dura mariajul

Loading...

Comenteaza acest articol

Pentru nunta anului, Elena Basescu si-a ales domnisoara si cavalerul de onoare: POPONETZ!

by   1 min
0