Home > Fashion > Pentru un cadou perfect, alege bijuterii din gama Femeia

Pentru un cadou perfect, alege bijuterii din gama Femeia

Claudia Florentina, joaillier si promotor al frumosului iti recomanda modele de bijuterii speciale pentru a le purta in aceasta primavara.

Bijuteriile recomandate de Claudia Florentina reprezinta gama Femeia si fac parte din colectia de bijuterii „Amour”, recent prezentata in Romania.

„Consider ca o bijuterie te reprezinta pe tine ca femeie si ca personalitate. Bijuteria purtata trebuie sa iti ofere dincolo de eleganta, stil si incredere in propria persoana”, declara Claudia Florentina, brand owner Claudia Florentina.

Propuneri de bijuterii pentru o tinuta de seara sau casual

Iata ce propuneri de bijuterii are Claudia Florentina pentru un plus de rafinament si stralucire, fie ca optezi pentru o tinuta de seara sau una casual.

Cerceii „Femeia in Rochie de Seara” se disting prin armonie si bun gust. Acestia redau forma unei femei imbracata intr-o rochie de seara, conform denumirii.

Colierul „Femeia in Rochie de Seara” se adreseaza femeii care celebreaza feminitatea si cu siguranta iti va pune in valoare trasaturile fizice si te vei distinge printr-o nota de rafinament.

Bratara „Gandurile Femeii” reda o forma infinita a gandurilor printr-o clepsidra ce intareste ideea de scurgere a gandurilor sau de forma infinitului care simbolizeaza si intareste ideea de dragoste eterna.

Oricare dintre bijuteriile Claudia Florentina ai alege, nu trebuie sa uiti ca esti o femeie speciala si trebuie sa fii mereu eleganta si cu stil.

Articole asemanatoare
bijuterii
Cea mai periculoasă modă în rândul tinerelor: își pun bijuterii în ochi
Ghid pentru alegerea inelului de logodna cu diamant
Un nou magazin Amazing Jewelry, din decembrie, in Bucuresti Mall
Importanta bijuteriilor pretioase in construirea unei tinute perfecte

Comenteaza acest articol

Pentru un cadou perfect, alege bijuterii din gama Femeia

by realitatea   1 min
0