Tabu
Uncategorized

Pentru un ten superb, Adelina Pestritu adopta tratamentul cosmetic al lui Beyonce

„Secretul” Adelinei Pestriţu constă în infuzarea în straturile profunde ale pielii a unor substanţe benefice: acid hialuronic, vitamine (A, C, E) şi antioxidanţi (aloe vera şi ceai verde) cu ajutorul oxigenului hiperbaric produs de un aparat special. Această combinaţie accelerează metabolismul celular, activează microcirculaţia sangvină cutanată, iar pielea îşi recapătă luminozitatea, elasticitatea şi moliciunea, ajutând la asimilarea „cocktailului cosmetic”.

Prezentatoarea emisiunii „D-Paparazzi” nu iese din casă niciodată fără să-şi acorde cel puţin o oră în faţa oglinzii. „N-am multe tabieturi. În schimb, nu ies niciodată pe uşă fără să mă aranjez. Petrec cel puţin o oră în faţa oglinzii fie că mă machiez, fie că probez haine”, a declarat Adelina pentru ziarulring.ro. În perioada de vară, bruneta consumă cât mai multe fructe şi legume şi se hidratează intens: „Încerc pe cât pot să consum ceai verde şi doi-trei litri de apă pe zi. De asemenea, mănânc foarte multe fructe, legume şi salate. Le recomand celor care vor să slăbească să nu mai mănânce după ora 18.00. La mine funcţionează această metodă”.

Pentru combaterea celulitei, Adelina urmează o procedură revoluţionară la un salon din Capitală: „O dată sau de două ori pe săptămână fac tratamente anticelulitice cu Eximia, un nou aparat în acest domeniu”.

Scrie un comentariu