Home > PEPE nu se considera vinovat de depresia OANEI ZAVORANU

PEPE nu se considera vinovat de depresia OANEI ZAVORANU

Pepe s-a săturat să fie acuzat că este vinovat de depresia suferită de Oana Zăvoranu. După ce Costin Mărculescu a declarat în presă că Zăvo i-a spus că nu poate să trăiască fără fostul soț, iar Viorel Gongoi, fiul celebrei “Mama Omida”, a dezvăluit că bruneta i s-a confesat înainte să ajungă pe patul de spital, mărturisindu-i că și-ar da 10 ani din viață pentru a se sta din nou în brațele lui Pepe, latin lover-ul a luat foc.
“Îmi doresc ca Oana să se facă bine, pentru că nimeni nu îi doreste răul, mai departe mă băgați în discuții aiurea. Pentru mine subiectul Oana este închis demult, am altă familie, nu mă interesează altceva. Nu o să merg la ea la spital, pentru că nu are nevoie de mine. Nu sunt eu vinovat de nimic, poate e vinovat altcineva, poate a greșit și a luat doar o doză mai mare de pastile, nu știu și… . Nu mă mai băgați în discuții aiurea!”, a spus Pepe, joi, într-o emisiune la Acasă TV.
Oana Zăvoranu a fost transportată de urgență, luni seara, la Spitalul Florească din Capitală după ce ar fi luat un pumn de somnifere. Vedeta a fost internată la Terapie Intensivă în stare critică până marţi, când a decis să plece din spital pe semnătură, deşi nu se putea ţine pe picioare. Miercuri s-a simţit din nou rău şi a ajuns iar la spital, de data asta la unul privat, unde este internată şi în prezent
Dupa ce a divortat de Oana Zavoranu, care l-a inselat cu Tudy, Pepe s-a recasatorit cu Raluca Pastrama, cu care are dja o fetita.

Mai mult: Reacția brutală a lui Pepe când a auzit că este cauza depresiei Oanei Zăvoranu – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

PEPE nu se considera vinovat de depresia OANEI ZAVORANU

by   1 min
0