Tabu
lifestyle

Pepe e TATIC! Oana Zavoranu nu e impresionata: “Bine că a găsit-o pe Fiona să îi facă un puradel”

Pepe (33 de ani) si Raluca Pastrama (21 de ani) au devenit ieri parintii unei fetite, care s-a nascut prin cezariana la o clinica din Bucuresti. 10 este nota primită la naştere de fiica lui Pepe, venită pe lume la ora 8.55, cu o greutate de 3,36 kg.

“Soţia mea, Raluca, era programată pentru operaţie după-amiaza, dar i s-a rupt apa dimineaţă, aşa că am dus-o la o maternitate privată. Fetiţa noastră a venit pe lume la ora 8.45, măsoară 52 cm şi cântăreşte 3,250 kg. E frumuşică foc! Sunt atât de fericit şi de emoţionat! Am filmat naşterea primului meu copil!”, a declarat interpretul, imediat după ce a devenit tătic.

Naşterea fetiţei l-a costat pe Pepe în jur de 2.700 de euro. Cum era şi firesc, ziariştii l-au bombardat cu interviuri, dar şi cu rugămintea de a-l poza cu bebeluşa în braţe. Numai că Pepe nu a dorit să-şi expună fiica atât de repede în faţa aparatelor de fotografiat, aşa că s-a ţinut de glume. A ieşit pe balconul maternităţii cu o pernă pe post de bebeluş, imitând celebrul gest al lui Michael Jackson. Mai mulţi prieteni, dar şi rude ale proaspeţilor părinţi s-au grăbit să ajungă la maternitate.
Fericirea lui Pepe pare să nu o mai impresioneze pe fosta lui soţie, Oana Zăvoranu. Până nu demult, actriţa susţinea că, după ce i se va naşte fetiţa, Pepe se va despărţi de Raluca. „Subiectul Pascu nu mai există şi nu mai prezintă nici cea mai mică importanţă pentru mine. Orice ar păţi, bun sau rău, e inexistent în existenţa mea. A reuşit cu brio să se reducă la zero. De acum, e pe cont propriu. L-am «cărat» destul în spate, a mâncat suficient şi el, şi familia lui pe spatele meu. Acum, dacă mai apare, să o facă pentru ce e el (dacă o fi ceva), adică: fostul soţ al Oanei Zăvoranu, fostul ginere al Marianei Zăvoranu, ginerele lui Pastramă din clanul Pastramă, membru al etniei romilor etc.”, a declarat, pentru „ring”, Oana Zăvoranu.

“Bine că a găsit-o pe Fiona să îi facă un puradel, că aşa am scăpat şi eu de el şi de toată familia lui. Na, sunt tristă fleaşcă, mă distrez cu mama şi cu prietenii de ziua ei”.

ARTICOLE SIMILARE

Kylie Minogue se mărită

realitatea

BIANCA DRAGUSANU – foto porno facute publice de un fost iubit!

Ce ar trebui să mănânci înainte și după ce mergi la sală

Andreea Damian

Prinţul Harry se iubeşte cu verişoara lui

realitatea

Ghici cine se află la Londra

realitatea

PREMIILE UNITER 2012: Lista completa/ Jacqueline Bisset – invitata de onoare

1 comentariu

Magureanu 18 February 2013 at 18:53

PEPE SI-A DORIT O VIITOARE ZAVORANCA ”2” PANA VA CRESTE PEPE MAI ARE DE ASTEPTA PANA SA O IA DE ”NEVASTA PE ”FIICASA”! NU?!

Răspunde

Scrie un comentariu