Home > Lifestyle > Stiri > Pepe e TATIC! Oana Zavoranu nu e impresionata: “Bine că a găsit-o pe Fiona să îi facă un puradel”

Pepe e TATIC! Oana Zavoranu nu e impresionata: “Bine că a găsit-o pe Fiona să îi facă un puradel”

Pepe (33 de ani) si Raluca Pastrama (21 de ani) au devenit ieri parintii unei fetite, care s-a nascut prin cezariana la o clinica din Bucuresti. 10 este nota primită la naştere de fiica lui Pepe, venită pe lume la ora 8.55, cu o greutate de 3,36 kg.

“Soţia mea, Raluca, era programată pentru operaţie după-amiaza, dar i s-a rupt apa dimineaţă, aşa că am dus-o la o maternitate privată. Fetiţa noastră a venit pe lume la ora 8.45, măsoară 52 cm şi cântăreşte 3,250 kg. E frumuşică foc! Sunt atât de fericit şi de emoţionat! Am filmat naşterea primului meu copil!”, a declarat interpretul, imediat după ce a devenit tătic.

Naşterea fetiţei l-a costat pe Pepe în jur de 2.700 de euro. Cum era şi firesc, ziariştii l-au bombardat cu interviuri, dar şi cu rugămintea de a-l poza cu bebeluşa în braţe. Numai că Pepe nu a dorit să-şi expună fiica atât de repede în faţa aparatelor de fotografiat, aşa că s-a ţinut de glume. A ieşit pe balconul maternităţii cu o pernă pe post de bebeluş, imitând celebrul gest al lui Michael Jackson. Mai mulţi prieteni, dar şi rude ale proaspeţilor părinţi s-au grăbit să ajungă la maternitate.
Fericirea lui Pepe pare să nu o mai impresioneze pe fosta lui soţie, Oana Zăvoranu. Până nu demult, actriţa susţinea că, după ce i se va naşte fetiţa, Pepe se va despărţi de Raluca. „Subiectul Pascu nu mai există şi nu mai prezintă nici cea mai mică importanţă pentru mine. Orice ar păţi, bun sau rău, e inexistent în existenţa mea. A reuşit cu brio să se reducă la zero. De acum, e pe cont propriu. L-am «cărat» destul în spate, a mâncat suficient şi el, şi familia lui pe spatele meu. Acum, dacă mai apare, să o facă pentru ce e el (dacă o fi ceva), adică: fostul soţ al Oanei Zăvoranu, fostul ginere al Marianei Zăvoranu, ginerele lui Pastramă din clanul Pastramă, membru al etniei romilor etc.”, a declarat, pentru „ring”, Oana Zăvoranu.

“Bine că a găsit-o pe Fiona să îi facă un puradel, că aşa am scăpat şi eu de el şi de toată familia lui. Na, sunt tristă fleaşcă, mă distrez cu mama şi cu prietenii de ziua ei”.

Articole asemanatoare
zavoranu oanu
N-ai să crezi cum arata Oana Zăvoranu în urmă cu 30 de ani
malvina cervenschi la birou
Top 5 vedete care și-au închis afacerile sau sunt pe cale să o facă
copil
Vrei să crești un copil puternic din punct de vedere mental? Încetează acum să mai faci aceste 5 lucruri
Lucrare de artă Banksy găsită pe un garaj din Țara Galilor, vândută pentru o cifră cu șase zerouri

1 Response

  1. Magureanu

    PEPE SI-A DORIT O VIITOARE ZAVORANCA ”2” PANA VA CRESTE PEPE MAI ARE DE ASTEPTA PANA SA O IA DE ”NEVASTA PE ”FIICASA”! NU?!

Comenteaza acest articol

Pepe e TATIC! Oana Zavoranu nu e impresionata: “Bine că a găsit-o pe Fiona să îi facă un puradel”

by   1 min
1