Tabu
Image default
lifestyle

INCREDIBIL: Pepe si travestitul Carolina! E posibil? FOTO compromitatoare

Pepe apare într-un film, dansând și dându-i palme la fund  unui travestit, pe nume Carolina. Acesta susține că îl iubește pe fostul soț al  Oanei Zăvoranu și că a fost cu el în mai multe vacanțe.

”Eu îl iubesc, sunt îndrăgostită de Pepe de mai bine de zece ani. Nu am făcut  nimic cu el, dar ne-am mai văzut. Suntem prieteni de zece ani, timp în care nu a  pomenit niciodată numele Oanei. Am fost într-o vacanță scurtă cu Pepe, după ce  s-a despărțit de Oana. Era momentul meu de glorie. Eu speram, încă mai sper. Am  fost în mai multe vacanțe împreună. Pentru că suntem prieteni, îmi mai face și  cadouri. Mi-a cumpărat pantofi scumpi”, e povestea halucinantă a travestitul  Carolina, spusă la Cancan TV. Momentul a lăsat-o cu gura căscată pe Oana  Zăvoranu, care se afla în platou. ”Doamne, trăiești cu un om în casă și nu știi  cine e, de fapt”, a reacționat Oana.

„La bază, sunt dansatoare, sunt profesionistă. Acum, sunt manager la un salon  de înfrumusețare. Sunt tot timpul cu mintea și cu gândul la Pepe. În acel  filmuleț, Pepe îmi dădea palme cu vibrații”, a spus Carolina, care susține că fostul soț al Zăvorancei i-a trimis mesaje: ”Mi-a scris așa: ”Ești  super. Mi-a făcut plăcere să interpretez cu tine. Ești talentată”. Așa l-am  sedus”.

Carolina a făcut și o demonstrație de dans, dar și de șpagat, provocând-o pe  Oana Zăvoranu să se întreacă în mișcări lascive.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: ȘOC ÎN SHOWBIZ! Pepe, FILMULEȚ COMPROMIȚĂTOR CU UN TRAVESTIT care declară: ”Îl iubesc de 10 ani. Am fost și în vacanțe împreună!” | FOTO INCREDIBIL – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Cum arata vedetele cand fac sex! (foto)

realitatea

Cum sa ai un corp ca al Rihannei in 25 de minute!

realitatea

MIHAI RAZVAN UNGUREANU, fost sef SIE si premier, lanseaza alianta politica

Lady GaGa, enervată de Eva Longoria

realitatea

Gafa de Photoshop. Detaliul care lipseste din coperta cu Keira Knightley

Brad Pitt i-a dat un ultimatum Angelinei Jolie

realitatea

Scrie un comentariu