Tabu
Image default
lifestyle

Perfect Body sarbatoreste 4 ani cu porti deschise

Pe 7 si 9 mai, Clubul Perfect Body sarbatoreste “Ziua portilor deschise” si  invita iubitorii de sport si miscare la doua zile pline de energie.

Astfel, toti cei interesati au acces gratuit la toate programele salii in fiecare din cele doua zile, intre orele 17:00-22:00. Cum o placere creste cand o imparti cu oamenii care te fac sa te simti bine, ia-ti prietenii si vino la o zi in afara tiparelor.

Conceptul Perfect Body, care se bucura de un real succes deja de 4 ani, este ca tu sa faci schimbarile care te-ar face mai increzatoare, mai optimista, mai puternica. In plus datorita experientei si profesionalismului echipei de antrenori nu vei percepe efortul ci doar cat de repede zboara timpul la sala.

Clubul Perfect Body este situat central, bulevardul Carol nr. 61(intersecţie cu Calea Moşilor).  Nu trebuie decat sa suni la tel 0723 248 503 sau sa-ti faci rezervare pe mail la [email protected] specificand ziua in care doresti sa participi gratuit la ore.  Cu toate ca sala este foarte spatioasa, 300 m2 open space, vestiare, aer conditionat, locurile sunt limitate!

Incearca si tu, după sfârşitul orelor te vei simţi mai energica, mai plina de viata şi cu dorinţa de a veni din ce în ce mai des la sală.

Program – Ziua portilor deschise

Marti 7 mai

–          17:00   Florin (Taebo – imbunatateste echilibrul, coordonarea, mobilitatea, intareste musculatura si chiar sistemul osos)

–          18:00   Alexandra (Hot bikini– remodelează trupul, în scurt timp se poate observa o scădere în  centimetri  în special în circumferinţa abdomenului şi a coapselor)

–          19:00   Fred (din Nigeria) (Afro Dance– se ard calorii, se tonifică tot corpul iar tu te eliberezi de stres şi de tensiunile acumulate în timpul zilei)

–          20:00  Fred (din Nigeria) (Total Body Workout – program care ajuta la pierderea în greutate, îmbunătăţesc coordonarea, flexibilitatea şi tonifică şi definesc musculatura)

–          21:00 Dimitrie (Salsa incepatori –Curs de dans)

Joi 9 mai

–          17:00   Claudia (Aerobic Stick –  un complex de exercitii si miscari care dezvolta toate grupele musculare, avand un efect benefic asupra organismului)

–          18:00   Charlie din Columbia (Aero Dance/Zumba)  -un  program cardio intens, exerciţii dinamice şi distractive efectuate pe ritmuri rapide latino şi internaţionale, un antrenament complet, eficient, dinamic şi captivant )

–          19:00   Vera   (Pump & Tone– un antrenament special conceput pentru un corp suplu, tonifiat şi plin de fermitate)

–          20:00   Jhonny (Relax& tone Stretching)

–          21:00   Dimitrie (Salsa incepatori– Curs de dans)

Sarbatoreste pe 7 si 9 mai alaturi de Perfect Body si bucura-te de cursurile clubului!

ARTICOLE SIMILARE

Ciorcila nu renunță la ideea vânzării

realitatea

Jessica Alba flirtează cu polițiștii – VIDEO

realitatea

AFLA de ce a plecat Bendeac de la “In puii mei”!

Ladytron deschide concertul Depeche Mode

realitatea

Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor

Unde poți vedea statuetele Oscar cu propriii ochi?

realitatea

Scrie un comentariu