Tabu
Image default
CULTURESlider

Persoanele care răspândesc în mod intenționat coronavirusul ar putea fi acuzate de terorism

Doi bărbaţi au fost acuzaţi de terorism, după ce au tuşit intenţionat spre alte persoane şi au spus că sunt infectaţi cu noul coronavirus. S-a întâmplat în SUA, iar unul dintre cei doi, în vârstă de 59 de ani, s-a aplecat către o angajată a unui supermarket din New Jersey.

Aceasta îi ceruse individului să păstreze o anumită distanţă, apoi el a tuşit spre ea spunându-i râzând că are coronavirus. Mai mult, el a refuzat să se legitimeze în faţa personalului de securitate al supermarketului şi le-a spus unor angajaţi ai acestuia că „sunt norocoşi că încă mai au loc de muncă”.

Celălalt incident s-a petrecut vinerea trecută, când un bărbat în vârstă de 57 de ani a râs de un pensionar care purta mască sanitară şi mănuşi în timp ce aştepta să intre într-un magazin alimentar din Pennsylvania – şi care era în faza de recuperare după o pneumonie – şi a simulat o tuse în preajma lui, spunându-i de asemenea este infectat cu coronavirus.

Departamentul de Justiție al SUA a luat în acest sens o decizie radicală. Persoanele care vor răspândi în mod intenționat noul coronavirus ar putea fi acuzate de terorism pentru „expunerea și infecția intenționată a altora”. „Amenințările sau încercările de a folosi COVID-19 ca armă împotriva americanilor nu vor fi tolerate”, a spus procurorul general al SUA, Jeffrey Rosen.

SUA au peste 64.000 de cazuri de coronavirus și aproape 900 de persoane au murit, potrivit CNN.

ARTICOLE SIMILARE

EMINESCU si fata desculta, senzuala cu gratie…

realitatea

Emily Burghelea, părăsită de iubit. Dezvăluirile neașteptate ale vedetei: „L-am sunat de 700 de ori și n-a mai răspuns”

Andreea Damian

GIANINA CORONDAN pe lista de concedieri a TVR! Alte celebritati date afara!

BBC publică o arhivă cu peste 16.000 de efecte sonore care pot fi descărcate gratuit

realitatea

Vedete nascute pe 30 septembrie!

realitatea

Cazul fetei scoasă la licitație pe Facebook pentru căsătorie a revoltat organizațiile internaționale

Andreea Damian

Scrie un comentariu