Home > Agenda > stiri > Personajele Disney au ajuns la Bucuresti si se pregatesc de spectacol!

Personajele Disney au ajuns la Bucuresti si se pregatesc de spectacol!

Pregatirile pentru superproductia Mickey’s Magic Show au inceput astazi la Bucuresti, odata cu venirea primilor reprezentanti Disney. Mickey Mouse, insotit de cele mai iubite personaje din fascinanta lume Disney au sosit dis de dimineata in Bucuresti si abia asteapta intalnirea cu publicul roman in cadrul celor noua reprezentatii care vor avea loc in perioada 13 – 17 februarie la Sala Palatului. Intregul eveniment este organizat de Amphitrion si sustinut de AQUA Carpatica.

Saptamana aceasta, timp de cinci zile, Sala Palatului va fi taramul fermecat in care povestile copilariei vor prinde viata, alaturi de cele mai indragite personaje din lumea Disney si celebrul iluzionist Michael Barron. Maestrul Magician Mickey Mouse a sosit deja la Bucuresti si s-a grabit sa viziteze inca de dimineata locatia care il va gazdui pe durata urmatoarelor zile, fiind extrem de nerabdator sa-i intalneasca pe cei mai infocati fani Disney din Romania. Intregul spectacol Mickey’s Magic Show va avea nu mai putin de
noua reprezentatii, un record absolut pentru piata evenimentelor din Romania, iar acesta nu este singura premiera stabilita de celebra productie Disney Live! la Bucuresti. Mickey’s Magic Show este totodata unul dintre cele mai spectaculoase show-uri pentru copii ale momentului, fiind fara doar si poate cea mai ampla desfasurare de forte pentru un eveniment gazduit de Sala Palatului din Bucuresti, doar pentru transportul elementelelor de recuzita, decor sau instalatii tehnice fiind necesare nu mai putin de 7 tiruri.

Cele noua spectacole Disney Live! – Mickey’s Magic Show vor avea loc la Sala Palatului, intre 13 si 17 februarie, dupa cum urmeaza: miercuri (13 februarie) ora 19:00; joi (14 februarie) ora 19:00; vineri (15 februarie) ora 19:00; sambata (16 februarie) ora 11:00; ora 15:00 si ora 19:00; duminica (17 februarie) ora 11:00; ora 15:00 si ora 19:00.

Ultimele bilete ramase pentru Disney Live! prezinta Mickey’s Magic Show sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria MihaiEminescu sau casa de bilete a Salii Palatului, precum si online, pe <http://www.myticket.ro/> www.myticket.ro, la preturi incepand de la 64 de lei.\

Articole asemanatoare
Richard Clayderman la Sala Palatului
“Jurassic Experience” in premiera, in Romania!
Jurassic Experience – in premiera la Sala Palatului!
Richard Clayderman asa cum nu l-ati mai vazut

Comenteaza acest articol

Personajele Disney au ajuns la Bucuresti si se pregatesc de spectacol!

by   1 min
0