Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Personajul feminin central din The Irishman spune doar 6 cuvinte în tot filmul de 3 ore și jumătate

Anna Paquin interpretează personajul feminin central din The Irishman. Actrița joacă rolul lui Peggy Sheeran, fiica lui Frank Sheeran, intrepretat de Robert de Niro.

Telespectatorii au fost însă intrigați pentru că personajul ei spune doar șase cuvinte în filmul de 3 ore și jumătate, produs de Netflix. Filmul lui Martin Scorsese este prima producție importantă pentru Anna Paquin, în vârstă de 37 de ani, care a devenit cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune True Blood.

Actrița este singura femeie din filmul The Irishman și apare alături de nume grele de la Hollywood, Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci. Cu toate că este personajul feminin central din peliculă, Anna apare mai puțin de 10 minute, în condițiile în care filmul The Irishman are 3 ore și jumătate. Fanii sunt furioși de lipsa reprezentării feminine din filmul dominat de bărbați. Regizorul Martin Scorsese a declarat că: „Am hotărât că ea nu are nimic de spus”. În apărarea deciziei, Paquin a mărturisit: „cred că multe pot fi spuse chiar în absența cuvintelor”.

Nu este prima dată pe anul acesta când un regizor a fost acuzat că a „omis” femeile. Și Quentin Tarantino s-a confruntat cu furia fanilor care și-au dat seama că actrița principală nominalizată la Oscar, Margot Robbie, a avut alocat mai puțin timp pe ecran decât colegii săi din Once Upon A Time In Hollywood, Leonardo DiCaprio și Brad Pitt. În cele două ore și 45 de minute, actrița are alocate 30 de minute și spune doar câteva replici.

 

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lawrence s-a căsătorit în secret

Andreea Damian

Nu, selecționerul Croației, Dalic n-a scris scrisoarea. Ce crede adevăratul autor

Dora Constantinovici

Delia, dezvăluiri uluitoare despre abuzurile din liceu: „Nu mai pot tolera glumele sexuale”

Andreea Damian

Anamaria Prodan, detalii cutremurătoare despre Bebeto, fiul minor care a fost martor la bătaie: “Este traumatizat, plânge încontinuu!”

Tabu Tabu

Un nou scandal zguduie familia regală britanică. Prințul, trimis în judecată

Andreea Damian

Irina Marinescu – Smart idiots

realitatea

Scrie un comentariu