Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Personajul feminin central din The Irishman spune doar 6 cuvinte în tot filmul de 3 ore și jumătate

The Irishman

Anna Paquin interpretează personajul feminin central din The Irishman. Actrița joacă rolul lui Peggy Sheeran, fiica lui Frank Sheeran, intrepretat de Robert de Niro.

Telespectatorii au fost însă intrigați pentru că personajul ei spune doar șase cuvinte în filmul de 3 ore și jumătate, produs de Netflix. Filmul lui Martin Scorsese este prima producție importantă pentru Anna Paquin, în vârstă de 37 de ani, care a devenit cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune True Blood.

Actrița este singura femeie din filmul The Irishman și apare alături de nume grele de la Hollywood, Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci. Cu toate că este personajul feminin central din peliculă, Anna apare mai puțin de 10 minute, în condițiile în care filmul The Irishman are 3 ore și jumătate. Fanii sunt furioși de lipsa reprezentării feminine din filmul dominat de bărbați. Regizorul Martin Scorsese a declarat că: „Am hotărât că ea nu are nimic de spus”. În apărarea deciziei, Paquin a mărturisit: „cred că multe pot fi spuse chiar în absența cuvintelor”.

Nu este prima dată pe anul acesta când un regizor a fost acuzat că a „omis” femeile. Și Quentin Tarantino s-a confruntat cu furia fanilor care și-au dat seama că actrița principală nominalizată la Oscar, Margot Robbie, a avut alocat mai puțin timp pe ecran decât colegii săi din Once Upon A Time In Hollywood, Leonardo DiCaprio și Brad Pitt. În cele două ore și 45 de minute, actrița are alocate 30 de minute și spune doar câteva replici.

 

ARTICOLE SIMILARE

Filmul lunii la Cinema:-™-™ Fratele meu este fiu unic-™-™ (Italia, 2007)

realitatea

Uber a publicat primul raport de securitate: aproape 6.000 de agresiuni sexuale în doi ani, numai în SUA

Andreea Damian

3 relatii lungi din showbiz

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei de 21 noiembrie

realitatea

Cum va petrece Meghan Markle primul ei Crăciun regal

Andreea Damian

Scrie un comentariu